Obres de teatre

El dilluns 18 de juny a la tarda vam estrenar les obres de teatre que havíem estat preparant durant tot un curs: "El flautista d'Hamelín", "La Caputxeta Vermella" i "El vestit nou de l'emperador".
Només podem dir que totes tres van sortir molt bé i felicitar tots els participants pel seu gran treball.
Tots els familiars que van venir de públic sortien amb un gran somriure a la cara, orgullosos de la nostra feina i nosaltres, contentíssims.
Us deixem amb un grapat de fotos de record i l'escrit que vam fer els mestres per introduir les representacions, que reflecteix el procés de preparació i creixement de les obres de teatre.
Ah! I si alguns pares les van gravar en vídeo i ens en poden passar una còpia... els estarem molt agraïts!!




TEXT D'INTRODUCCIÓ A LES OBRES 
Només les mares poden viure en primera persona un procés tan màgic com un embaràs: la formació i transformació d’un nou ésser dintre seu. Per a tots els que no podrem ser mai mares ens queda el teatre...

Fa 9 mesos ens ho van anunciar: “A final de curs tindreu una obra de teatre”, però no es notava res. Era com si llegíssim un text qualsevol i costava de creure que n’acabaria sortint una obra de teatre.
Però el procés va anar avançant mica a mica i vam començar a notar els primers símptomes: alguns ja demanaven ser un personatge concret, el text cada cop sortia amb millor entonació...
I els mesos van anar passant de pressa i l’obra va anar evolucionant i cada cop estava més formadeta. No tenia bracets, ni peuets, però cadascú ja tenia el seu personatge, ens començàvem a aprendre fragments del paper, començàvem a moure’ns per l’espai, a pensar en el vestuari, en les músiques...
Com en tots els embarassos hi havia dies feixucs en que res no sortia bé i pensàvem que no ens en sortiríem. Però per sort altres dies rebíem senyals esperançadors i il•lusionants, com les primeres patadetes d’un infant dins la panxa de la seva mare.

 I ara les darreres setmanes tot han estat nervis i il.lusió amb els preparatius. No preparàvem l’habitació d’un nadó ni anàvem a comprar-li la robeta, però sí que preparàvem els decorats i l’atrezzo, decidíem el vestuari, fèiem assajos generals que cada cop sortien millor...

 I així hem arribat fins avui.
 Avui és el dia de l’estrena, que ve a ser l’equivalent del naixement d’una criatura. I aquí estem amb tota la il.lusió i els nervis d’uns pares primerencs que estan a punt de veure quina cara farà aquesta criatura tan estimada i desitjada. I estem segurs que, surti com surti –que sortirà bé-, per a nosaltres serà la més maca i preciosa del món.

 Esteu preparats?
Doncs feu silenci i pareu molta atenció perquè esteu a punt d’assistir a un espectacle únic i irrepetible.
Amb tots vosaltres: .......
(6 h) “El flautista d’Hamelín”
(7 h) “La caputxeta vermella”
 (8 h) “El vestit nou de l’emperador”

Comentaris

Sharlene Garcia ha dit…
hola soc la sharlene garcia m'han agradat molt totes les obres
Amanda Sanz ha dit…
Hola sóc l'Amanda, m'han agradat totes les obres .M'ho he passat molt bé preparant el vestit nou del Emperador.Bones vacances a tothom.