Projecte de cicle: la Prehistòria


Enguany, a nivell de cicle treballarem el tema de la Prehistòria. Mentre esperem a confeccionar un índex a partir de les inquietuds de tots els alumnes (el que volen saber d'aquest tema), us deixem uns quants enllaços per anar fent boca.

1.- En primer lloc si aneu a http://www.edu365.cat/primaria/muds/socials/index.htm, dintre del portal edu365 trobareu uns quants jocs ben divertits ambientats en aquesta època prehistòrica per treballar diferents habilitats, mentre anem aprenent com vivien els nostres avantpassats.

2.- Aquesta altra plana, http://www.covesdeltoll.com/museu_arqueologic.htm, és la del Museu Arqueològic de Moià. S'hi recull informació a partir de tot el que s'ha anat trobant al proper jaciment de les Coves del Toll, un bon lloc per fer un viatge en el temps cap a la prehistòria. L'experiència és especialment recomanable, sobretot si es pot fer de cara al maig, quan Moià s'ambienta i viu el seu Mercat de la Prehistòria amb moltes activitats i tallers per aprofundir en aquest món.

3.- Finalment, si voleu saber alguna cosa més de com els prehistòrics fabricaven les pintures per decorar les coves, podem adquirir unes primeres nocions a http://talleronline.com/web2/node/609.

Si sabeu de més adreces interessants feu-nos-les arribar i les anirem afegint en successives entrades d'aquest bloc.

Comentaris

Unknown ha dit…
Hola soc la Nora ma agradat moltisim lo que han escrit de la pehistoria yo crec que ha sigut una informacio de la pehistoria
Unknown ha dit…
Hola soc la Nora hem falta laltre frase me ha ulbidat es informacio de la prehistoria fantastica
Laura Sagués ha dit…
ara hus deixo una pag web d'un diccionari de la prehistoria o almenys es el que he pugut mirar una mica

http://www.estudiantes.info/historia/prehistoria_diccionario.htm

Laura Sagués
Laura Sagués ha dit…
http://www.xtec.cat/~jquerol/histoweb/historia_1.html


perdo anava aquì