Sortida a la Fageda (3-11-2009)


El passat dimarts 3 de novembre de 2009 vam fer la sortida a la Fageda d'en Jordà. Aprofitant la bona comunicació que actualment hi ha, vam arribar a la Garrotxa en poc més d'una hora i vam fer les dues visites previstes.
En primer lloc vam anar a la Cooperativa La Fageda, un centre que dóna feina a persones amb discapacitats físiques i psíquiques. Tenen unes 500 vaques, amb la llet de les quals elaboren fins a 18 varietats de productes làctics. Vam veure les granges de vaques, el seu procés de creixement, la zona on les munyeixen i el procés d'elaboració dels productes finals a la part de fàbrica. I més tard vam poder tastar un dels iogurts que havíem vist com es feien.
Després vam fer una visita a l'interior del parc natural de la Fageda d'en Jordà amb 4 carruatges tibats per cavalls. El bosc estava preciós, amb el terra ple de fulles i les que quedaven a les branques canviant de colors en plena tardor. És un paisatge meravellós amb les seves pedres volcàniques cobertes de molsa, els alts arbres que s'enfilen buscant la llum del sol, els petits turons d'origen volcànic (tossols) i la quietud i el silenci que ho envolta tot. Enmig del bosc vam fer una aturada i un dels guies ens va recitar un bonic poema de Joan Maragall. Després vam provocar una "pluja de fulles" que vam immortalitzar en una foto.
El clima ens va acompanyar i vam gaudir d'una jornada molt maca.
Si algú té més fotos i ens les fa arribar les podem incorporar a aquest àlbum de Picasa.

Comentaris

David Oliva ha dit…
Redacció : SORTIDA A LA FAGEDA

Vam pujar a l’autobús. A l’arribada vam visitar la granja que feien iogurts. Després varem dinar, i tot seguit varem anar als carros.
M’ho vaig passar bé.
(David Oliva, 4A)
Anònim ha dit…
jo no vaig poder anar estava malalta quina pena tant que hi volia anar!!