Visita als avis de la Mutuam


El passat divendres 18 de desembre les dues classes de 4t vam anar a fer una visita als avis de la Mutuam per fer-los una estona de companyia i felicitar-los les festes de Nadal.
A les 11 vam sortir de l'escola i vam presentar-nos a les seves instal.lacions. Un cop allà ens van conduir a un gran menjador on ens esperaven un grup d'avis asseguts en fileres i esperant la nostra actuació.
Després de presentar-nos, vam anar fent diferents balls que havíem anat assajant durant el primer trimestre amb l'Anna Torné a les hores de música a la biblioteca. Vam començar amb un ball country en línia amb la cançó del "Bon dia" (Els Pets) i després recitant el poema de Joan Maragall "La fageda d'en Jordà". A continuació vam anar fent diversos balls com la Boulangera manresana, una sardana, l'"Oh, Susanna", etc.
Finalment vam acabar amb una petita cantada de nadales, acompanyats per la guitarra de l'Eladi. Vam cantar-los "A Betlem me'n vull anar", "Fum, fum, fum" i "El món seria".
Els avis i les seves cuidadores van acabar molt contents de la nostra actuació i ens van oferir un petit esmorzar amb el que vam acabar la nostra estada a la Mutuam.
No és el primer any que hi hem anat i segurament no serà l'últim perquè ens sembla que és una activitat molt enriquidora per les dues parts. Als avis els agrada la nostra companyia i a nosaltres ens agrada fer-los un bé. I a més a més ens serveix per practicar davant de públic els balls i danses que assagem a l'hora de música.
Per molts anys!

P.S. Si ens arriba alguna foto de l'actuació l'afegirem

Comentaris

carla d. gallardo ha dit…
M´ha agradat moltisim
Riham ha dit…
hola sóc la riham i ha mi m 'ha grada multisim ans an dunat donuts ...