Més informació de la Prehistòria


Avui la Laura Sagués (de 4t B) ens ha fet arribar una pàgina que ha trobat per internet amb molts enllaços sobre la Prehistòria.
En primer lloc hem de dir que estem molt contents que s'hagi produït aquesta col.laboració i això demostra que aquest bloc pot ser una bona eina per compartir informacions, opinions i coneixements. Gràcies per iniciar aquest procés, Laura.
Bé, la plana és http://www.xtec.cat/~aguiu1/socials/cat1.htm i es tracta d'un apartat dedicat a la prehistòria a Catalunya dintre d'una plana més àmplia que s'anomena "El web de les Ciències Socials", una iniciativa engegada per un mestre d'Hostalric que es diu Andreu Guiu i Puyol.
La mala notícia és que aquest senyor ha deixat de mantenir aquesta plana actualitzada des del març del 2009 i hi ha uns quants enllaços que ja no funcionen i ens conduexien a planes que el navegador no pot trobar.
Ens diu que l'espai que anirà mantenint actualitzat serà el d'un bloc anomenat "El bloc de les Ciències Socials". També podem provar de buscar-hi informació...
Bé, no dubteu de fer-nos arribar més informacions si creieu que poden ser interessants per a tothom.

Comentaris

Laura Sagués ha dit…
que divertit parla sobre mi pero ja no esta actualitzat
Lídia García ha dit…
Jo segur que visitaré la pàjina.
gràcies Laura no tenia cap idea per buscar informacio de la prehistòria.
Nora Muñoz ha dit…
Hola soc la Nora i avui he estat amb una página molt divertida amb la qual podem apendre sobre la prehistoria jugant, us la deixo:
http://www.edu365.cat/nobadis/jph/poblat1.htm

Adeu.