Pla de consum de fruita

Juntament amb moltes altres escoles de Catalunya, ens hem adscrit al Pla de Consum de fruita, promogut per la Generalitat de Catalunya. L'objectiu d'aquest Pla és conscienciar dels beneficis en la salut del consum de fruita i incentivar-lo de manera pràctica.
Què significarà això? Doncs que durant una setmana al mes (des del gener fins al juny), se'ns lliuraran unes racions de fruita fresca per esmorzar. Aquella setmana, de dilluns a divendres, cada dia ens oferiran una peça de fruita i, per tant, no caldrà que duguem esmorzar de casa. La fruita anirà canviant en funció de la temporada. En aquesta primera ocasió tindrem plàtan, pera, mandarina, poma i taronja.

Tots hauríem de saber que el consum de 3 racions de fruita al dia té uns efectes molt beneficiosos per a la nostra salut perquè ens aporten aigua, sucres, vitamines, minerals i fibra. Participant en aquesta campanya volem contribuir a difondre aquest coneixement i l'hàbit de menjar-ne regularment.

I per fer més divertit aquest contacte amb la fruita, us oferim una cançó molt escaient que justament es titula "Fruita" i la canta en Roger Canals. Esperem que us agradi i que tots plegats ens acostumem a menjar més fruita!!
I al final de tot... la lletra de la cançó!!

32-cançó FRUITA

Comentaris

Lídia García ha dit…
la canço es molt maca, y com sembla d'una dança vull que la ana ens la ensenyi.
(ho sento si e fet faltes)
Carlos Torres ha dit…
M'esperaba mes pero no esta malament.
Adrià ha dit…
La canço m'agradat bestant.
Javi ha dit…
la can so es mol guapa














































































































































































































i las












































































































mandarinas
miriam zafra ha dit…
ma agradat molt tot els dias la posu