Prehistòria: curiositats per a la cartellera


A la cartellera del primer pis de l'escola, durant tot el primer trimestre els companys de cicle inicial ens hi han anat posant curiositats sobre Egipte, ja que ells estan fent aquest projecte.
Ara al segon trimestre ens toca als de CICLE MITJÀ posar cada setmana una curiositat sobre la Prehistòria.

Ens ha semblat que podríem aprofitar aquest bloc per aconseguir bones idees que ens permetin complir aquest compromís amb el màxim de qualitat i eficiència. Així doncs des d'aquí us convidem a tots (mestres, alumnes, pares, mares i familiars) a fer-nos arribar les vostres propostes en forma de comentaris a aquesta notícia.

Es tracta que proposeu un petit text (una o dues frases) que expliquin una curiositat de la Prehistòria que sigui el màxim d'interessant i original per tal que puguem posar-la a la cartellera i anar sorprenent tothom cada setmana. Després el Jaume Serra la il.lustrarà amb un dibuix i les penjarem a la cartellera del primer pis.

A veure si ho aconseguim!! Feu córrer la veu i a veure si participem molt i surten bones idees.

Comentaris

julia salinas oliva ha dit…
ola us deixo una proposta per la cartellera:
pintures rupestres (pintures prehistoriques)
agafaven una pedra(vermella)i la picaven contra una de més forta per treure la pols per poder pintar de color vermell.Llavors barrejaven la pols amb aigua i dibuixaven a les pedres de les coves.Per pintar feien servir plomes d'ocell i bastons prims.

adeu julia
Laura Sagués ha dit…
Hola hus deixo una curiositat de la cartellera dona la casualitat que també es de Pintures rupestres:

Agafaven una pedra vermella i la picaven contra una de més forta per treure la pols per poder pintar de color vermell. Llavors barrejaven la pols amb aigua i dibuixaven a les pedres de les coves. Per pintar feien servir plomes d'ocell i bastons prims.

adeu Laura
julia ha dit…
eeeeeeeeeeee no i a dret la laura a escrit exacta ment lo mateix que jo de curiositat per a la prehistoria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laura Sagués ha dit…
aquí us deixo una altra pag bueno tambe hi han altres coses pero lo primer es la prehistòria:

http://www.xtec.cat/~jquerol/histoweb/historia_1.html
Laura Sagués ha dit…
Hola aquí os deixo una altra coriositat:

Els prehistòrics per caçar anaven perseguint els animals fins conduirlos a un precipici desprès baixaven a recollirlo per mengar-sel
Noah ha dit…
Aquí una coriusitat molt divertida:

DESCUBRIMENT DE LES COVES DE ALTAMIRA:

Les coves d'altamira es van descubrir quan un caçador de nom
Modesto Cubillas que portava el seu gos el gos va anar olorant s'en va anar i va quedar atrapat a unes esquerdes de la cova. El caçador va intentar treure el seu gos i va descubrir que hi havia alguna cova dintre i així va descubrir la cova.