Encara més planes de la prehistòria

La nostra gran col.laboradora, LAURA SAGUÉS, ens proporciona unes quantes adreces més que ha trobat navegant per internet i creu que ens poden ser útils:

1.- http://www.kalipedia.com/historia-universal/tema/vida-durante-paleolitico.html?x=20070717klphisuni_7.Kes . Dintre de l'enciclopèdia KALIPEDIA en aquesta pàgina dedicada al paleolític podem accedir a diferents informacions sobre la fabricació d'eines, el seu art, etc.

2.- http://etapasprehistoria.galeon.com// Una plana que ens parla de les diferents etapes de la Prehistòria. Té l'inconvenient que ens obre algunes finestres amb publicitat que ens dificulten la lectura.

3.- http://www.manualesdeayuda.com/manuales/ciencias-sociales/prehistoria/ Des d'aquest portal podem accedir a set treballs sobre diferents aspectes de la prehistòria (el foc, el procés d'hominització, ...). Per poder consultar-los cal clicar sobre el nom del treball. Llavors ens apareix una breu descricpió i un enllaç anomenat "Visitar recurso". És clicant aquí quan podem anar a visitar els recursos. N'hi ha de prou interessants.

4.- http://www.sortirambnens.com/index.php?option=com_content&view=article&id=757%3Aparc-arqueologic-mines-de-gava&catid=100%3Aper-coves&Itemid=37 Des del portal SORTIR AMB NENS ens recomana aquesta interessant excursió familiar a les Mines de Gavà que ja havíem recomanat anteriorment. Veiem fotos de què es visita exacatament i tenim tota la informació pràctica de com arribar-hi, horaris, etc.

I fins i tot un vídeo que us reproduïm aquí sota i que tracta de les primeres etapes de la història d'Espanya, en concret, la prehistòria i les cultures antigues, basades en les troballes fetes a les excavacions d'Atapuerca i a les coves d'Altimira:

Comentaris

NOAH 4TB ha dit…
Un joc de la prehistòria ;
http://www.juegosagogo.com/plataformas/juego/2872-prehistoric

ÉS UN ENTRETINGUT JOC DE PLATAFORMES EN QUE ETS UN DINOSAURE I T'ATAQUEN UNES BOLES BASTANT GELATINOSES.
paula dominguez garcia ha dit…
noah es chulisim el joc graciec adeuuuuuuuuuuuu!!!!
miriam zafra ha dit…
em ba agrada molt el joc va ser chulisimmmmmmmmmmmmmmmmmm