Parc Arqueològic de les MInes de Gavà

Ens ha arribat una informació molt interessant sobre el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà que lliga perfectament amb el nostre Projecte sobre la Prehistòria.
Són unes excavacions visitables, amb un museu molt interessant. Es pot parlar amb els arqueòlegs que hi treballen, contemplar presentacions multimèdies i audiovisuals, hi ha una àrea de màquines interactives... Mireu que diu en la seva presentació:

Les Mines Prehistòriques de Gavà són el conjunt miner amb galeries més antic d'Europa, un referent del coneixement del neolitic arreu del món.
Van començar a excavar-se fa aproximadament 6000 anys i se'n va realitzar l'explotació durant més de 1000 anys. L'únic objectiu d'aquesta enorme explotació minera era l'extracció de variscita, un mineral de color verd utilitzat per fer joies.


A la web del Parc Arqueològic podreu assabentar-vos de com d'interessant pot ser fer-hi una visita, com arribar-hi, horaris i preus... Si algú convenç els de casa seva i feu una visita familiar, esperem que ens l'expliqueu a través d'aquest bloc. I si agafeu algun catàleg o fulletó informatiu de la Prehistòria també esperem que el vulgueu compartir amb tota la resta de companys del cicle.

Comentaris

Laura ha dit…
jo tambe n'he trobat una de les mines de gava
http://www.sortirambnens.com/index.php?option=com_content&view=article&id=757%3Aparc-arqueologic-mines-de-gava&catid=100%3Aper-coves&Itemid=37
adeu

Laura Sagués
Anònim ha dit…
hola!!!!!!!!!!!!mencanta aquest blog
paula dominguez garcia ha dit…
mencanta tots els jocs que eu trobat graciessssssssssssssss!