Festa de Final de Curs

El divendres 11 de juny a la tarda vam celebrar al Festa de Final de curs de l'escola.

A mitja tarda va començar a fer una bona pluja que feia dubtar si es podria celebrar, però al final a dos quarts de sis havia parat de ploure. No es van poder muntar tots els jocs previstos, però si uns quants: maquillatge, curses de globus, tibar la corda, punteria, partides d'escacs...



Després dels jocs i ja dins del pavelló vam poder gaudir de les danses d'arreu del món que ens va anar explicant la Mercè. Grans rotllanes van omplir el pavelló de dansaires (pares, mares, nens, nenes i mestres) amb ganes d'aprendre i vam passar-nos-ho prou bé.

Després ja vam anar pel sopar organitzat per l'AMPA i cap a les acaballes d'aquest sopar van començar els actes de comiat per als alumnes de 4t d'ESO que ja acabaran el seu pas per la nostra escola:
una tuna els va dedicar unes quantes cançons, després els van entregar els barrets típics de final d'estudis, se'ls van fer alguns discursos i es van projectar uns fragments del musical GREASE, que van representar fa un parell d'anys. Finalment la discoteca i cap a dormir...

... un nou curs s'està a punt d'acabar...
... Com passa el temps!!

Comentaris

Laura Sagués ha dit…
Hola,
la festa hagués sigut molt xula. Llàstima que va ploure molt.Va ploure a "Bots i barrals" jo li vaic enviar un correo a l'Eladi per veure si es suspenia la festa.

Espero que l'any que ve no plogui!!!

Adeu!!

Laura
Roser Obradors ha dit…
Hola!
Jo no vaig poder venir a la festa perquèèèèè...

Tenia un imprevist, això!

P.D.:(no us ofengueu, els del cóle!)


Roser