Visita al Museu de Manresa

En aquest final de curs (els alumnes de 4t hi van anar el divendres 11 de juny i els de 3r hi aniran el 18 de juny) ens ha sorgit una nova oportunitat de treballar la Prehistòria.
Al Museu de Manresa hi havia l'exposició "Xarxes. Els primers intercanvis fa 6.000 anys" que ens parla dels constants intercanvis de persones i mercaderies que es produeixen actualment i que, en petita escala, van començar a produir-se a la prehistòria quan alguns pobles van començar a produir alguns objectes no pel seu consum sinó per poder-los intercanviar amb altres objectes que puguessin necessitar d'altres pobles.

Després de visitar aquesta exposició temporal, vam fer un cop d'ull a la sala del Museu on hi ha exposades restes de les primeres èpoques històriques de la nostra comarca (paleolític, neolític, edat dels metalls, ibers i romans), lligant-ho amb tot el que hem après sobre la prehistòria i algunes coses que els de 4t havíem après amb el projecte "Un passeig pel Bages".

És una miniexcursió, perquè és molt a prop de l'escola i dura poca estona, però vam poder-hi veure coses ben interessants.

Comentaris

mertxell ha dit…
AM DIC Meritxell a que lla

que parlava era lameva tieta

AS ddiu Monse
mertxell ha dit…
AM DIC Meritxell a que lla

que parlava era lameva tieta

AS ddiu Monse