Sistema Solar a 4B


Dos nens de 4B ens han fet una manualitat del Sistema Solar relacionada amb el tema que estàvem fent a Coneixement del Medi.

Es tracta del PAU PONS i EL JORDI PÉREZ DE MENDIGUREN als quals els agraïm la seva col.laboració i perquè tots en pugueu gaudir aquí teniu les fotos.

Si els voleu veure en directe, podeu passar per la classe de 4B on estan exposats.
Esperem que us agradi.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola em dic Aida a mi ma semblatmolt xulau u han fet tots dos molt bé.Es relasionat amb el tema que vem fer va ser molt chuli.els que u han fet son el Pau Pons i el Jordi Perez de Mendicure . Jo crec que a sigut molt xulu i queels dos san esforsat mot adeu.
sergi gomez ha dit…
Hola em dic sergi i ma semvlat molt guai el vostre sistema solar.El vostra trevall esta relasionat em el tema enterior de Medi. Segur que us eu deave esforsat mot adeu.
Iker Sanchez ha dit…
Hola soc l'Iker i el treball del Pau m'ha agradat molt pro es una mica gran i ha estat pintat amb retoladors el del Jori ha sigut amb el sol i ha estat pintat amb pintures i mes petit i els dos han estat xulos!!!!!.
marta de arcos ha dit…
hola amb dic marta de arcos man agradat molt els planetes.
Anònim ha dit…
Hola soc l,imad i soc de quart bé im,aagradat molt els planetas dl pau i del jordi peres an fet saturn,jupiter,la terra ts... tots do son macusssss.
Anònim ha dit…
hola soc Ouijdan. El treball dels planetes em sembla molt bé
eric barba lopez ha dit…
hola em dic eric i aquests planetaris han sigut molt xulos!!!!i un l'han pintant amb retoladors i l'altre amb pintures
Berta . M . D . ha dit…
Hola soc la Berta efectibament soc de la clase del Jordi i el Pau.Ami m'an agradat molt les maquetes i espero que a bosaltres tambe.Ami m'a agradat molt el del Jordi no es per di que el del Pau no m'aigi agradat pero tampoc dic que el del Pau no m'aigui agradat.
Nora ha dit…
Hola soc la Nora de 4b m´he a agradat molt el traball del Pau i del Jordi de la meva clase jo crec que an trigat estona en fero i que an dedicat estona lliure que tenien per la tarda cuan sortien del col.legi i tambe que an gastat molts colors san de haber esforçat molt tant que jo crec que el cap de setmana tambe o estavan fent segurament sense presa ni res i jo crec que ni jo aixo o podria fer tant be com ells lo an fet requetesuperbe felicitats Jordi i Pau a sigut impresionant el vostre sistema solar i si o agesiu fet mes gran agesi quedat com si fos de vritat pro cla no feu la terra si o voleu fe a temañ real jajaj adeu.
Anònim ha dit…
Hola emb dic Maria i m'a agradat molt el que an fet el Jordi i el Pau que han fet tots els planetes que conexem. Els hi ha quedat super bé an tingut molta experiensia . A sigut la primera vegada que veig una cosa tant ben feta .A tota la persones que els i he dit m'an dit que els hi ha agradat moltissim !!!El Pau sap molt de fer aquestes coses .An trigat vastants dies a portaro elPau o ha pintat amb colors i el Jordi amb pintures.Adeu!!!
AINHOA ha dit…
Soc una nena de 3r A i magradennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn molt
javi ha dit…
hola emb dic Javi i magradat molt els planetes elsite cave custat moltisim jo no upodria fe tan ve el ce mes mgrada mes el del Jordi perque a fet el sol
leyre olmeda ha dit…
Hola soc la leyre de 4b i magrada molt el planetari que a fet el pau pons clotet . S'a esforçat molt . I el Jordi també a fet un tambe molt xulo . adeu!!! .
Feran Rossell ha dit…
hola sóc el Ferran de 4B.Lo que van fer el Jordi i el pau hem va agradar molt.Toti que el Jordi i el pau van fer la competencia els nens, volient votar el de Jordi.El Jordi o va fer amb pintures i el Pau ho va fer amb rotoladors.Mireu les fotos i paseu per la classe de quart bé.os agradara molt.
Sergio Cava ha dit…
hola em dic Sergio Cava el planatari del Jordi m'agradat molt.Tambe m'agradat el del Pau segurament san esforsat molt adeu.
aina guitart pujol ha dit…
hola soc l' aina m' ha semvlat una vona idea jo qrec que cada dia depres de llevarse de sorti del cole i els caps de semana traballan jo niages tingut la idea i si la ages tingut no mauria cadat tan tan be com ells el jordi si a esforsat molt i el Pau tambe jo crec que es merexien que sortis al bloc . u eu fet genial Pau i Jordi.
Marta Gimenez de 4rt b ha dit…
Hola sóc la Marta de 4rtb el planetari em va agradar molt . Al Pau li va costar 40 € i al Jordi li va costar 5 € .Tot i que el Pau i el Jordi van fer la competencia ,els nens podien triar entre el de el Jordi i el Pau els nens van votar el del Jordi . Us aconsello que mireu les fotos de el planetari del Jordi i el Pau i voteu el del jordi o el del pau el que volgeu . El del jordi estava pintat amb pintures i el del pau amb retoladors , adeu un petó

MARTA GIMENEZ CULEBRAS DE 4RT B UN PETÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
alan. ha dit…
Hola soc L´alan magrat molt luqueanfet. Al Pau uafet molt be pero el Jordi uafet mes be.
Daniel ha dit…
hola em dic Daniel el planetari em va agradar molt i soc de 4b el Pau i en Jordi van fer competencia i no se per que pero a mi em semvlen igual de bonics aaaaaaaaaaaadddddddddddeeeeeeeeeeuuuu
xenia ha dit…
Hola soc la xenia i m'agradat molt o que an fet el jordi i el pau perque o an fet a ma i a quedat superbe.Pero m'agradat molt el del pau que no bol dir que no m'agi agradat el del jordi.Jo si els agi de ficar nota als dos anque no existeixi els ficaria un 12. m'an agradat molt.adeu!!!!!!
Luis Miguel Gimenez ha dit…
hola sóc el Luis Mi, m'agradat molt el Sistema Solar del Pau Pons i el del Jordi Perez. Són molt guais. Gràcies per l'esforç que heu fet els dos
Arnau ha dit…
Hola em dic Arnau.Ma agradat molt la feina del Pau i del Jordi.Comp o as fet Jordi i tu Pau.Jordi u as fet molt be i tu tambe Pau.
AHMED ha dit…
hola soc AHMED magraddat molt las maquetes el del JORDI i el del PAU tambe els dos man agradat moooolt I SOC DE 4-B
jordi ha dit…
hola soc el jordi de 4b que a fet la maqueta ara us es plicare com u efet primer vaig agafar dues capses de una rentadora despres la vaig forrar amb cartolina negre despres vaig anar a comprar les bolas amb pals de pinxos i u vaig clavar amb les boles acontinuacio u vaig pintar, jupiter va ser al que mes amb va costar finalment vaig fer al aro de saturn vaig fer una plantilla de pape i amb cartro u vaig fer i u vaig pintar i al aru de saturn li vaig fer una ralla i agi amb va quedar espero que us aigi agradat adeuuuuuuuuuuuuuuuuuu¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Pau Pons Clotet ha dit…
hola soc Pau Pons, el creador d'un
planetari(el més gros). I ara, si m'ho permeteu us ecxplico com el vaix fer:
Un dia la meva profesora (la Yuni) em ba dir : Pau, una cosa podries fer un planetari? . Jo vaix contestar : oi tant, que si!! Des d'qell dia vaix estar trevallant a el meu taller per aconseguir un planetari com mes gran millor. Primer que vaix fer la Terra,la vaix comprar a la botiga POYATO o PINTURES I DECORACIÓ SAGRADA FAMILÍA, per 41 centims déuro.
despres el MERCURI,per uns 20 c.
VENUS per 35 C.MART per 41 c.
CERES i IRIS per 15 c.JÚPITER per
8 €.SATURN i URÀ per 1 euro.NPTU per 50 c.MERCURI per 35 c. Les bases son de cartró ploma.

PAU.