La festa de Nadal

El passat divendres 17 de desembre vam celebrar la Festa de Nadal de l'escola.
A les 5 h. de la tarda tots vam anar cap al pavelló i de seguida ens van col.locar a les grades ja que érem els primers d'intervenir. Quan tot va estar a punt vam cantar les nostres dues cançons: "Les bananes" i "La cançó dels 5 sentits". Cal dir que després d'assajar-les durant tota la setmana ens van quedar molt i molt bé.
Després els de Cicle Superior van cantar dues cançons més i llavors van fer la seva aparició els Patges Reials, acompanyats per dos percussionistes africans molt espectaculars.
Mentre al menjador es van instal.lar els Patges Reials per recollir les cartes que els nens volien fer arribar als Reis de l'Orient, al pavelló va començar una llarga estona de tallers de Nadal, en els quals tothom qui va voler es va poder maquillar i fer diferents tallers decoratius relacionats amb el Nadal: ninots de neu, boletes de Nadal, petits tions, pinces, imants, campanes, arbres de Nadal....
I si a algú la panxa li feia rau-rau, ben a prop hi havia el servei de bar organitzat pels alumnes de 4t d'ESO on es podia comprar alguna cosa per berenar.
Creiem que tothom s'ho va passar molt i molt bé, però com sempre podeu aprofitar aquesta notícia per posar-hi els vostres comentaris i especificar què us va agradar i què no.

I per acabar un bonic vídeo de la festa que ens ha preparat l'Anna Alarcón (gràcies).

Festa Nadal CM from Cicle Inicial on Vimeo.


Comentaris

PAULA DOMINGUEZ GARCIA ha dit…
va ser molt dibertit em ba agradar molt les cançons del de 5è pero gueno les nostres eran xulissimas






DE:PAULA DOMINGUEZ GARCIA!
amal drissi ha dit…
hola soc la amal i la festa em ba encantar i aprop hi abia la classe de 4rt d esoi hi posaba bar i benian coca xocolata calenta bicini jo baig mengar coca i xocolata calenta era molt bo nosa ltres bam cantar els 5 sentits i les bananes i els de 5é i 6é sou disis christmas ui es un desitg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeuu7 m ho baig pasar ppipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moltes gracies profesors
ahlam ha dit…
hola
soc lÁhlam i m´agradat molt les cançons de 5e
adeuuuuuuuuuuuuuu!
sharlene garcia ha dit…
Hola soc la sharlene em va agradar molt la festa de nadal va ser super guaiiiiiiiii.

Adeuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALBA PORTALES ha dit…
Hola a mi ma agradat la festa de nadal i espero que un altra any fem la mateixa festa