Visita al Mutuam

El dimarts 14 de desembre vam desplaçar-nos fins a la residència MUTUAM durant la jornada del matí per oferir unes danses i cançons als avis que hi resideixen.

Ja fa uns quants anys que fem aquesta trobada tan emotiva entre els alumnes i els residents i volem seguir aquesta connexió que apropa els nostres infants a una realitat per a molts desconeguda.


Comentaris

amal drissi ha dit…
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sóc la amal i la activitat de anar a la mutuam ba ser un petit opseci per els avis els bam cantar moltes cançons i despres com que havia 4 files bam aribar per fi l hora de esmorzar i havien madelenes de xocolata crosans que per dins tenien xocolata idonuts de xocolata i la beguda fanta de llimona i fanta detaronja i sobre tot aigua i mo baig passar pipa ha sigut molt dibertit espero tenir acet record sempre al meu cor i m agradaria tornaru a repetir ha sigut molt divertit i al principi tenia bergoña i alfinal em baig acostomar aaaaadeu !!!!! fins un atlreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MIRIAM ZAFRA ha dit…
hola soc la miriam de 4rtA a mi em va agredar molt fer dancas als avis
ma agradat molt
i vem ballar molt mo baic pasar molt



adeu...
Laura subirana ha dit…
Hola sóc la LAURA SUBIRANA ¡¡¡¡
Em va agradar molt anar a la Mutuam
al principi estava nerviosa i una
mica vergonyosa peró al final em vaig treure la vergonya de sobra i em vaig deixar portar .Bueno en resum va ser molt divertit i els àvis
su van pasar molt bé.vem ballar molts valls el rock ecz.Adeu¡¡¡¡

(Laura)
natalia manchado ha dit…
Hola hem dic Natalia va ser molt guai la mutuam bem cantar moltes cançaons i tambe bem vallar quan bem vallar la sardana uns avis van ballar amb nosaltres i tambe vaig manjar donuts de xocolata i fanta de taronja i de llimona .

Hem tinc de anar una abraçada i un petó,adeú.
pol perez ha dit…
Hola sóc el Pol i anar a la mutuam em va agradar molt,vam fer quatre files i vam ballar el rock an roll i més coses.Després vam esmorzar donuts,magdalenes de xocolata amb suc.Adéu.
Eryc V. ha dit…
Hola, aquesta sortida va estar molt bé perque per ells va ser fantastic ancara que a nosaltres no ens o sembli...
Vam fer varis valls, com el vals mexicà, al final vam fer la sardana del barça i uns avis (que s'esoposa que eren del barça) van apuntar-se a ballar! els altres no es podien ni axecar, pobrets...

Adèu, fins un altre comentari perque segur que n'escric mes perque avui és 31-1-11...
MARC LOPEZ ha dit…
hola soc el Marc mo vaic pasar molt be a la mutuam vallan.
Raquel ha dit…
Hola sóc la Raquel i avui us dirè que em va semblar la mutuam.
yo m'ho vaig passar molt bé vam ballar unes cançons(el rock en roll, l'ipna del fcb amb dança ,les vananes,vals megicà...)i al final ens van donar vegudes i esmorçar.
Aixó és el que amb va passar ami .
Més ven dit que m'ho vaig passar molt bé.
adeu!
marti ha dit…
Hola soc el marti i la MUTUAM em va agradar molt , vam fer la:
Sardana,las venanes...
vaig tenir una mica de vargonya al principi però el final no perque al final ja em vaig ecostumar amb els de la mutuam,despres de vallar vam vranar i el final vam arribar a punt per dinar.


adeu
Ariadna ha dit…
Hola em dic Ariadna i ma agradat molt anar a la mutua a ballar i em vag divertir moltisim Adeu
maia josé ha dit…
Hola soc la maria josé em va agradar mol anar ha la mutuam bem ballar molt per. Per ells va ser mol bunic que anesim ha ballar moltes cansons com:la sardana del barsa,el ball majica la sardana......



I despres quan ja bem acabar
ens ban donar manjar com:

crusant,ansiamadas,macdalenas,sucs,fanta coca cola......

ADEUUUU
júlia mingo ha dit…
hola em dic JULIA i em va agradar molt ,suposo que els vem fer felicos a molts avis i avies perque totes les cares eren rielleres...cuan vam acavar vam mengar madalenes de xocolata,coca, donots,sucs i cacaolat vam merxar vam veure una panera i iavia un calendari per apuntarsi que era del sorteix per aconseguir la panera bueno men vaig que em comensa a cansar la ma.
Alex hernandez ha dit…
ola soc l' Àlex.H. muvaic pasar molt ve i l` OCTAVI sensa vulge al xafaba am ba agrada la canso de les benanes i la del von dia.

adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paula García ha dit…
Hola! soc la Paula Garcia Dominguez yo no i vaig anar ,pero he vist que us a agradat molt ,per que o he vist en les fotografies... Adeu!
Carla Cadevall ha dit…
A mi em va agradar fer feliç als avis i també ballar. Després ens van donar ensaimada, madalenas,crusans i begudes.ADEU!!!!!!!!
Aina ha dit…
Hola sóc l'Aina i em va agradar molt la visita a la MUTUAM va ser molt cansat fer tots els balls i les cançons peró era molt divertit i al final va tenir recompensa tot lo que abiem fet davant dels avis i les avies i ens ho van recompensar amb beguda i crosants,donuts etc.

adeu!!
Alex Cuenca ha dit…
Hola , soc l'Alex i amb va agradar molt, va ser molt diverit, bam ballar molt , tambe bam cantar molt i cuan ja abiem acabat ens ban donar fanta i ensaimades,etc.resumin que va ser molt divertit.





ÀDEU!!!
felipe Mejino ha dit…
Hola soc el Felipe i amb va agrada i era molt dibertit i cuan bem acaba ens ban duna lesmursa...






àdeu!!!
ADRIA CRISTOBAL ha dit…
Hola soc l" Adria cristobal i us vull dir que la visita a la mutuam
va estar molt bé va vam ballar vam cantar i jo crec que s" ho van passar molt bé i despres vam esmorzar una madalena i un domuts bueno ADEU
Mireia Gamisans ha dit…
Hola sóc jo la Mireia de 4a jo vuir dir va ser la millor excursio del mon nosaltres els i vem oferir 4 cançons la de les bananes...I ells ens van dunar una recompensa un esmorzar.

Adeu!I grasies per escoltarme
Alan Olmedo ha dit…
hola.soc
l'ALAN i escric el comentari per dir el que em va pasar.M'ho vaig pasar molt bé ballant, i a més a més vem menjar magdalenes, sucs, croissants i
ens van donar tovallons!
Júlia Ferrer ha dit…
Hola sóc la Júlia, i hem vaig divertir molt i ara us explicare per que.Primer de tot, vam entrar a la MUTUAM i ens va semblar una mica estrany peró a mida que anavem entran ens i vam acostumar.Vam ballar el BON DIA, el ROCK, una sardana, les bananes i més, desprésens van donar un petit banquet hi havien donuts, magdalenes de xocolata, fanta, suc de taronja, ect.Fins un altre!!!!!!!!!
Paula Dominguez ha dit…
Hola soc la Paula de 4rAi em ba agradar molt ana ala Mutuam el que mes em ba agradar era balla i per el que es beu els i ba agradar molt perque no paraben dàplaudir amb tota la seva alagria.Tambe ens ban donar menjar,crusans de xocolata,una Ansiemade,una Matdalena de xocolata,per beure hi habia,fanta de taronge,fanta de llimona,suc de presec de piña i ya esta.El primer ball que bem fer ba ser el Rock i despres el de bon dia i etc... i de cançons bem fer la de la bananes etc...El menjar estaba gumiiiiisimm i a mes de xocolataaaa!! jejeeje!.cuan ya estabam acaban tots els balls alguns avis es ban animar moltisssim i es ban aixeca i ban comensar a ballar les sardanes que ens ba enseñar la prefessional Anna Turne! gracies Anna Turneee! Adeuuu!!
aina guitart ha dit…
Hola soc l'aina de 4rt-B i ami em va agradar moltissdim em va agradar molt uns avis que es van ficar a vallar amb nosaltres pero i avia una cosa que no em va agradar que hi havia gent de alla que no ens va poder veure perque estavaen al llit de tant malament que estaven pero en canvi ni havian que tampoc estaven molt be i encanvi estaven alla per veurens em va . tembe em va agradar molt el esmorsa i una avia de alla que mentres menjava ella em va tocar el cap i em va dir hola maca i jo li vaig dir hola .
aquesta sortida em va agradar molt
espero tarnari l'any que be

adeu !¡!¡!¡!¡!
Sergio Cava ha dit…
Hola em dic Sergio va ser molt guay anar a la Mutuam jo tenia una mica de vergonya pro m'ovaig pasar molt be.Tambe em va agradar menjar cruassans va ser molt divertit adeu.
PAU PONS CLOTET ha dit…
hola soc el pau de 4rt b i em va agradar molt donar aquell bonic toc
de alegria a aquells avis.

adeu
(pau pons clotet)
javi rodriguez ha dit…
hola emb dic javi i emv va agradar molt ncuan nun avi es va fica avalla la sardana i emb va fer molta gracia np vaij tanir gens de verguoña adew
leyre olmeda ha dit…
Hola soc la Leyre de 4rt-b i em va agradar molt aquesta sortida , nosaltres estavem molt ilusionats amb aquesta sortida ,però als que li va agradar mes son als avis.Vam ballar molt :la sardana,la coixinera , el sarau , la bolangera, la sindria , un dia a la carral, xyam nyam bon profit i les bananes .Ens va agradar que ens convidessin a esmorzar:crosant,ensaimades, fanta i suc .En definitabaque va ser molt guay. adeu.p
Alan prades palacios ha dit…
Hola soc l´Alan de 4rt-B amb va agradar els vall que vem ballar,la cuxinera,las bananas. alan.
Luis Miguel Giménez ha dit…
Hola em dic Luis Miguel i em va agradar molt la visita a la Mutuam perque jo m'ho vaig passar molt bé i vaig notar que els avis també s'ho estaven passant molt bé.Adeu
Anònim ha dit…
Hola sóc el Ferran.A mi Hem va agradar molt,perquè als avis els i va agradar molt i ens ho vam passar molt bé.Vam vallar molts balls com:les Bananes,la de la sindria,la Coixinera,el Sarau...no ens hoblidem del esmorsar i alguns nens coneixien alguns avis.Adeú.
Nora 4rt-B ha dit…
Hola soc la Nora de 4rt-b amb va agradar molt anar a la Mutuam a ballar als avis,m´ho vaig pasar molt bé ens van invitar a esmorzar també un ball ens agradava a tots i com estavan repartits els balls ven tenir de compartir adeu!.
xenia ha dit…
Hola soc la xenia em va agradar molt aquesta excurcio a la mutuam i sobretot quan alguns avis van vallar amb nosaltres la sardana.vam vallar i cntar la bolangera,les cancons de la carral,el sarau,la coixinera,les bananes i la cindria.Ens van combidar a esmorzar hi havien donuts de chocolata,madalenes de chocolata,ensaimades i crusans normals.
Marta Giménez 4rt b ha dit…
Hola hem dic Marta . A mi hem va agradar molt anar a la mutuam perque els avis se els veia molt contents de veurens ballant i cantan la canço que mes he va agradar va se la de
la coixinera , el sarau , bolanjera ,les bananes i la sindria son totes les cançons balls i aixo . Ens van donar un esmozar boníssim unes ensiamades croissants i lo mes bo unes magdalenes de chocolata o nocilla . De beure hi havia fanta de taronja , fanta de llimona , suc de pressec , suc de piña . Hi havien bastans nens que coneixien a alguns avis .Yo vaig veure a una amiga de la meva avia bueno dons

ADEÚ!!!!!!!!!
Iker Sanchez ha dit…
Hola sóc l'Iker ami l'excursio a la MUTUAM em va agradar molt els balls em van cansaruna mica però la cuestio era fer feliços als avis.Els balls van ser la bolengera, el sárau,les bananes, el de la síndria, el dels pollos etc...
Els avis ens van de menjar coca,fanta,aigua,magdalenes de xocolata,donuts,etc... els avis van ballar alguns balls.
jordi ha dit…
hola soc el Jordi i ara us explicare lu que vem fer a la mutua de Manresa primer vem fer tots els vais
amba fer curiositat una avia que tenia un basto ino tocaba al terra i el basto i ella no es movia ni un milimetre i per ultim el esmorzar estaba bonisim vaig repetir itot .Bueno men tinc que anar una abrasada ben forta adeu!!!
Aida Sanguino ha dit…
Hola soc la Aida a mi em va semblar molt chulo anari alla i vallar per els senyors i senyoras i la vritet es que el manga que ens van donar estava molt vo avien uns avis que es van posar a vallar la sardana amb nosaltres i un senyor que estava al redera estava vallant a mi em va posar molt contenta que els agrades i abia una senyora que estava molt contenta i estava inquieta de la emocio avien uns avis que com que casi mai revien visites de els seus familiars es confonien amb el seu net i labrasaven i li parlabem vueno ADEU!!!!!!!!
imad el mesajem ha dit…
Hola soc el imad i ma agradat la visita al mutuam tots els avis estaven contents molts van vallar amb nosaltres moltes cansons estic molt content de ce els agradesi la nostra actuasio ADEU !!!!!!!!!!!!!
Sergi gomez ha dit…
hola soc en sergi en va gradar molt anar a la MMUUTTUUAAMM DE Manresa i em cantat,em vallat i em fet feliç a molta gent ADEU!!!!
Berta . M . D . ha dit…
Em dic Berta

Hola que tal espero que aigueu anat a la Residensia MUTUAM.Pero si no eu nat ara u su explico jo.Ba ser molt dibertit ana a la MUTUAM bem vallar i tambe bem cantar.Em va agradar molt un avi que no parava de vallar els altres tambe em ban agradar els altres.Pero gueno el brenar estava ricisim gueno adeu!
maria cruz ha dit…
Hola soc la Maria i emb va agradar molt.Els avis i le avies es van ficar molt contents.Vem cantar moltes cansons i vam vallar.Hi havia avis que quan vam ballar la sardana van vindre a vallar amb nosaltres.
m'ho vaig passar molt bé.Adeu!!!
OUIJDAN. E ,N ha dit…
EN DIC OUIJDAN

M´AGRADAD MUL QUEPAUFE
eric barba lopez ha dit…
Hola em dic Èric i la excurció que vam fer a la MUTUAM em va encantar perque quan vam ballar la sardana els avis tambe es van pposar a ballar sense equivocar-se cap vegada i ho feien tant be que qun tocava ballar llargs ho van fer perfectament.També vam ballar la BOLANJERA, el SARAU etc... Vam cantar cançons com la de les bananes la de la síndria etc... i al final de la actuació ens van portar un esmorzar boníssim i moltíssims aplaudiments per part dels avis.pero alguns valls nomes ballaven els nens, les nenes o les classes de quart B o de quart. ADEU!!!!!
ahmed alou. ha dit…
Hola soc l´ahmed m´agradat molt la visita del mutuam.Em cantat ,i els avis estaban molt content.Ens van donar azmorzar, i era molt bo.ens va agrada molt la visita,i volem tornar anari un altre cop soc de 4-b adeu.
marta de arcos ha dit…
hola em dic Marta de Arcos m'agradad molt visitar els avis d'el MUTUAM.
amal drissi ha dit…
uish que wapa s que han sortit las fotos em ba agradar molt i bui turnari a anar ba ser molt guay aquesta activitat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dew!!!!
amal drissi ha dit…
uish que wapa s que han sortit las fotos em ba agradar molt i bui turnari a anar ba ser molt guay aquesta activitat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dew!!!!