Un conte inventat

Avui el GUILLEM RAMON de 3rA, a l'hora de Carpeta de l'Escriptor ens ha volgut llegir un conte que s'havia inventat i escrit a casa. L'hem escoltat en silenci i, quan ha acabat, tothom ha arrencat a aplaudir perquè ens havia agradat molt. Tant que li hem proposat de posar-lo aquí al bloc perquè els altres també en puguin gaudir.
O sigui que amb tots vosaltres...

PERDUTS EN EL DESERT
(un conte de Guillem Ramon Escudé)

Hi havia una vegada en el temps de l'Oest cinc indis que tenien uns noms molt estranys. El cap de la tribu es deia Toro Salvatge, el més vell Sol Esplèndid, un altre es deia Espia Indi, els altres dos es deien Ploma Lila i Somriure Vermell. També hi havia cinc cowboys, el general es deia Scot, el capità Blum, el tinent Smith i els dos reclutes Crook i Custer. Els dos poblets vivien malfiats l'un de l'altre.
Un dia els cowboys van marxar a buscar or, es van emportar els seus cavalls, l'aigua, el menjar i tot allò necessari. Al cap d'uns quants dies notaven que ja no quedava ni una gota d'aigua i tampoc gens de menjar. Estava clar que no havien aprovat les matemàtiques. Al cap de poc temps van veure un oasi, però..., resulta que era un miratge!! Havien gastat energia per res. Al cap d'una hora van veure un altre oasi, ara aquest sí que era de veritat. En Custer, un dels reclutes, hi va anar massa depressa. L'aigua de l'oasi estava enverinada!! Sort que els altres ho van veure i el van agafar abans que begués una mica d'aigua. Aquella nit els cowboys van caure al terra defallits.
L'endemà al matí els indis van passar per allà. Primer es pensaven que estaven dormint, però després van veure que estaven defallits. Els indis els van agafar com van poder. Quan els cowboys vegueren que estaven al mig del poblet dels indis, els cowboys els hi van demanar què els havia passat i els indis els hi van explicar de tot cor. Quan van acabar d'explicar el que els hi havia passat els dos poblets van veure que els cowboys i els indis eren gent pacífica. A partir de llavors sempre van viure en paus i conte contat, aquet conte s'ha acabat.

Comentaris

laura subirana ha dit…
Hola sóc la Laura Subirana de 4a.
M'agradat molt aquest conte espero que de gran et faguis escriptor i que publiquis molts contes i portis algun llibre a la bliblioteca del col·legi.M'agradat molt .Adeu!!!
Laura.
Jordi ha dit…
Hola guillem m'agradat molt el teu conte que has fet!!!!!!!!
Anònim ha dit…
No m'ha agradat el conte, és molt avorrit!!!!!