Teatre de 4t

El dilluns 20 de juny es van representar les 3 obres de teatre que els alumnes de 4t havien estat assajant durant tot l'any.
Al llarg de tot aquest període els alumnes-actors han hagut d'aprendre's el text, a parlar en veu alta, a no donar l'esquena al públic... I també han col.laborat amb els seus mestres-directors a pensar l'escenografia, els decorats, les músiques...
Mica a mica les obres han anat avançant fins que han arribat al dia de la representació davant dels pares i familiars amb l'obra ben apresa i us podem ben assegurar que han tingut un gran èxit.

L'enhorabona a tots els actors i als 3 directors: la Rosa Bacardit (SANT JORDI I EL DRAC), la Yuni González (EL GAT AMB BOTES) i el Jaume Serra (LA CAPUTXETA VERMELLA).

Us deixem amb un bon reportatge fotogràfic de record i un càlid aplaudiment per a tots els que hi han participat.



Comentaris

ALEX CUENCA ha dit…
Hola soc l'Alex i l'obre de teatre va ser molt maca i molt divertida , ens va costar molt apendre el paper pero un cop memoritzat es molt facil amb van agradar molt totes.




aaaaadddddeeeeeuuuuu.
sergi ha dit…
Hola soc en sergi em va agradar el teatre de 4r m'hagradaria veure un altre





aaaaaaaaaaaddddddddeeeeeeeeuuuuuuuu
ErycV. ha dit…
Hola sóc l' Eryc de 4rtA em va agradar fer l' obre de teatre de "El Gat amb Botes" Va ser molt emocianant una cosa que vem estar estudiant tot el curs i per fí la vem fer.

Bon Estiu
amal drissi ha dit…
ui que wapas las fotus a passa t molt rapid el temps desde que m he anat dew u heu fet moltt bee? no super be us estimo!!!!