Àlbum del Petit Príncep

Durant tot el primer trimestre hem estat treballant el llibre del Petit Príncep a diferents nivells.
D'una banda hem anat llegint el llibre i fent-ne la comprensió lectora i ha estat molt interessant i enriquidor a tots nivells.
D'altra banda, tot el treball de l'àrea de plàstica ha girat a l'entorn d'aquest conte i els seus personatges i ha donat com a resultat final un àlbum que no és gaire gruixut però si que és molt original, creatiu, preciós i valuosíssim. L'àlbum està format per les següents làmines:
  • La portada és una foto amb la cara de cada alumne que surt d'una pintura a tamany real del Petit Príncep. Aquesta pintura la va fer l'Anton Campos (mestre d'ESO de la nostra escola) i ell mateix va ser qui ens va fer les fotos. I des d'aquí li donem les gràcies.
  • Cada alumne va fer una interpretació de la figura del Petit Príncep i la va dibuixar segons el seu estil. Després la va vestir amb retalls de robes, fent els patrons i enganxant-los sobre el dibuix.
  • Vam fer un treball de tipografia a partir de lletres. D'una banda vam fer la silueta d'un xai a base de lletres dibuixades i d'altra banda vam formar la frase "Si us plau, dibuixa'm un xai" a partir de lletres retallades de diaris.
  • Vam pintar el planeta del Petit Príncep amb aquarel.les, vam dibuixar-hi els volcans amb carbonet i vam enganxar-hi la rosa amb paper de color vermell. Finalment vam fer estrelles amb esquitxos de pintura blanca.
  • Vam reproduir un dels personatges dels asteroides que va visitar el Petit Príncep (el rei, el vanitós, el bevedor, l'home de negocis, el geògraf o el fanaler) a partir d'un collage amb diferents elements trobats en revistes.
  • Vam fer un paisatge de natura fent un esponjat de pintures, vam omplir-lo de roses vermelles fent un estampat amb un motllo a partir de taps de suro i finalment vam col.locar-hi les figures del Petit Príncep i la guineu que prèviament havíem pintat i retallat.
Sincerament, estem molt satisfets del nivell d'originalitat i qualitat de la gran majoria de treballs i us n'oferim una petita mostra perquè comproveu que és veritat. No són pas els millors, sinó un petit recull amb uns quants treballs de cadascuna de les quatre classes.
L'enhorabona a tothom!


Comentaris

Nuria cardona ha dit…
ma agradat fer aquet traball
Anna Caballero ha dit…
tots els dibuixos del petit princep eren molt bonics
claudia ha dit…
ºson molt maqus tots els dibuillos
paula ha dit…
M'ha encantat llegir el llibre del petit princep.
QUE DIVERTIT!!!!
alba portales ha dit…
hola a mi mi a agradat molt el cuadern del patit princep i els meu pares i els meus avis o an disfrotat molt veientu.
aiman ha dit…
ma grada als trabais del petit prinsap
RALUCA ha dit…
M´ha agradat molt el llibre del PETIT PRINCEP i igual els treballs i el album del PETIT PRINCEP i m´ha agradaria legiro ulaltra vegada.... BON NADAL FINS EL 9 DE GENER
Amanda ha dit…
Ha estat molt interesant llegir el llibre de el PETIT PRINCEP i fer treballs de plàstica sobre ell i l seu llibre.
Maria Páez Closa ha dit…
M'ha agradat molt el peti princep.
Íngrid Moreno Rogé ha dit…

Hola, a la meva família i a mi ens han agradat molt les cançons i les aventures del Petit Princep.