Pessebre

Aquests dies els alumnes de 4t, a l'àrea de Viure i Conviure estem fent un seguit de fitxes relacionades amb el Nadal i hem parlat dels personatges del pessebre.
Un bon dia l'ARIADNA SENTÍAS de 4B ens va explicar que el seu avi, l'Evarist Manuel, feia pessebres i que en podia portar un per tenir-lo uns dies a la classe. Quan el va portar ens vam quedar tots tan admirats i impressionats que vam decidir que valia més que el veiés tota l'escola i que lluís com es mereixia. Per això l'hem deixat al mostrador de Secretaria des d'on el podrem gaudir uns quants dies. Però els que no pogueu passar per l'escola, podreu mirar aquestes fotos del bloc i fer-vos-en una idea. És un treball minuciós i tots els detalls estan previstos (les muntanyes de Montserrat, les bales de palla, els feixos de llenya...).
L'avi de l'Ariadna ens va comentar que forma part d'una associació de pessebristes de Manresa i que a la biblioteca del Casino hi ha una exposició de pessebres i diorames que val molt la pena... Doncs queda dit!
Mentrestant nosaltres aprofitarem per gaudir del seu excel.lent treball artístic. Des d'aquí el felicitem pel seu art i li agraïm que l'hagi volgut compartir amb nosaltres.


Comentaris

Ariadna ha dit…
Al meu avi li a agradat molt lo que heu escrit al blog del seu pessebre diu que sera famos amb el seu exit del pessebre.
Manu carmona ha dit…
Hola sóc el Manu hi amb sembla que el havi de l'Ariadna sap molt de pessebres
RALUCA ha dit…
M´agrada molt el passebre ARIADNA li feliçito el teu avi.COM HO FA?
riham ha dit…
el passebra es molt maco.jo magrada molt.
ivet ha dit…
hola soc la ivet de 3,b magradat molt al passebra ariadna avi com las fet es molt i molt macu