El mar i el fons marí

Aquest curs farem dos projectes.
Fins a les vacances de Nadal hem fet el projecte de "El Petit Príncep".
I de gener a juny farem el projecte "El mar i el fons marí".
Durant el primer trimestre vam fer diverses votacions i al final vam acabar escollint aquest tema. Llavors vam fer una llista de les coses que voldríem aprendre sobre el mar i el fons marí i en va sortir un llistat llarguíssim.
A partir del gener ens hi posarem i a veure si, entre tots i amb la col.laboració de les famílies, podem trobar el màxim de respostes possibles i, a més a més, passar-nos-ho molt bé.
Tota la informació que tingueu per casa (llibres, contes, diaris, revistes, DVD...) aneu-la portant a classe. I si navegant per internet trobeu planes interessants, ja sigui per la informació que donen, com si és perquè són jocs divertits però relacionats amb el tema i que ens poden servir, feu-nos-los arribar per tal que els difonguem a través d'aquest bloc.
De moment i per començar, us proposem una plana que es diu "El fons marí". Es tracta d'una plana del portal "El món per un forat", pensada per a nens més petits i per això trobareu les activitats i les explicacions molt senzilletes, però per començar hi ha un vídeo del fons marí que és interessant i ens permet anar fent boca de tot el que podem arribar a descobrir. Feu-hi un cop d'ull i... que comenci la recerca d'informació per fer créixer aquest projecte!!

Comentaris