Festa de Nadal

Al desembre, unes setmanes abans del final de les classes, ja vam començar a preparar el Nadal a l'escola.
Primer vam fer la nostra contribució a la decoració del vestíbul fent boletes de neu de les que van quedar penjades del sostre i aportant fotos per a les grans lletres "NADAL".
Després ja vam centrar-nos en les cançons que havíem d'interpretar davant dels pares. Les vam anar aprenent i assajant i, finalment, el dia 16 de desembre, quan vam haver d'actuar davant de les nostres famílies, ens va quedar molt i molt bé.
Vam cantar la "Cançó del xai", la "Cançó del negociant" i la "Cançó del geògraf" de la cantata del Petit Príncep (podeu sentir les versions originals aquí). I vam acabar amb una nadala tradicional catalana com el "Fum, fum, fum".
Part de l'èxit de la nostra actuació va ser perquè no vam cantar sobre la música del CD, sinó que vam tenir la sort que tres músics toquessin en directe mentre cantàvem. Per això hem de fer-los un gran agraïment a la PILAR PLA (mare de l'Aina López Pla de 4B), a l'ARNAU GORCHS i al BERNAT BATALLÉ. La Pilar va tocar el piano i l'Arnau i el Bernat els clarinets. I tots tres, dirigits pel Jaume Serra van aconseguir que tot plegat sonés com si estéssim sentint el CD enregistrat.
Però, bé, segur que millor que llegir aquestes paraules preferiu veure i escoltar la nostra actuació, oi que sí? Doncs us deixem amb unes poques fotos i un vídeo de l'actuació. El vídeo el tenim perquè l'Anton i alguns alumnes d'ESO el van enregistrar i l'Anna Alarcón ens el va muntar i el va penjar a internet. Ah! I dins del vídeo també hi ha fotos fetes per la Montse Escudé. Moltes gràcies també a ells!!





Festa de Nadal CM from Cicle Inicial on Vimeo.

Comentaris

paula ha dit…
M' agradat moltisim las cansions i fotos.
ADEUUUU!!!!!!
Amanda ha dit…
Hola m 'ho vaig passar molt bé cantant les cançons del PETIT PRINCEP per a els pares i mares.

ADEU
i

FELIÇ ANY NOU!!!!!!!!!!!!!
laila ha dit…
el dia que bem canta daban de tots tenia brgoña pro am baix diberti mol
MARTA OLIVA ha dit…
Hola soc la Mrta de 3r Aem va agradar molt la festa i mo baig pasar mot be cantant les cancons del PETIT PRINSEP , i els clarinetistes i la noia del piano tocaben molt bé ...


ADEU!!!!
sharlene garcia ha dit…
Hola soc la sharlene m'a agradat molt la festa i m'ho vaig passar molt bè.

Adeu!!!
yesenia ha dit…
hola soc la yesenia de 3rB em va agrada molt mui baic passa be