Freaky

El dilluns 12 de març vam gaudir de la representació teatral "FREAKY" dels "Blue Mango Theatre".
A través de la Spud, l'Eevy i el Fred vam assistir a una representació en que aquests tres nois havien de conviure en un "holiday camp". Però l'Eevy és una mica antipàtica i dominant, vol totes les coses dels altres i no està disposada a fer-se amiga del Fred, que sembla una mica extravagant i diferent ("freaky"). A mesura que es van coneixent, comparteixen jocs i aventures i la cosa es va suavitzant una mica. Finalment el Fred guanyarà la "dance competition" i acabaran sent tots amics.
Ens ho vam passar molt bé i vam riure molt amb l'expressivitat dels tres actors.
El Sergi, l'Adam, la Noelia i la Maria van sortir com a voluntaris a fer un joc en què havien de vestir-se i desvestir-se de "swimmer" i "footballer".
I al final de tot la Halima, la Natàlia, la Sara, la Maria, l'Andrés, l'Abel, la Brenda i la Maria els van fer una pregunta cadascun als actors.
Va estar molt i molt bé.

Comentaris

Anònim ha dit…
hu he pasat molt be
Halima Grain Chumati ha dit…
Ma agradat molt cuan batj anar al teatra de ingles al ca mes ma agradat es al Frici parque feia tuntaries
YASMIN ha dit…
Ami m'ha agradat moltissim el teatre.La Spud era estava una mica boga i quan vallaba vallava fatal!!!la Evy feia molta gracia.El Fred era molt friki,jo mue pasat molt be.ADEÚ!!!!!!!!!!
Amanda Sanz ha dit…
Hola soc l'Amanda m'ho vaig passar molt bé el personatge que hem va agradar més va ser la Evie feia molt riure.Quina rabia quan van treure nens del públic no hem van treure a mi.

ADEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sharlene garcia ha dit…
Hola soc la sharlene garcia hem va agradar hem va molt al teatre sobre tot el fred ballava molt be gracies companyia blue mango per avernos fet gaudir una obra de teatre com la del freaki .

VISCA EL FREAKI I VISCA LA COMPANYIA BLUE MANGO!!

Adeu
Nissrine ha dit…
Era molt guai i vaig aprendre moltes coses que no sabia i tambè fan riure la gent i també m'han fet riure a mi i gracies per fer riure molt. I també quan ballaven els tres: son Spud,l'Eevy,Fred.
Anònim ha dit…
Ja fa molt temps que ho vem veure pero amb va agradar molt