Sortida a la F.U.B.

Els divendres 9 i 16 de març els alumnes de 4t vam anar d'excursió a la F.U.B. (Fundació Universitària del Bages) dins del Programa de Detecció Precoç de Problemes de Salut en Escolars, el PDP.
A la Clínica Universitària de la FUB vam participar de tres activitats:

1.- Un taller titulat "Aprèn a cuidar la teva esquena" on ens van explicar el funcionament de la columna vertebral i les vèrtebres i ens van donar consells sobre com seure i dormir correctament o com dur les motxilles per no perjudicar les nostres esquenes.

2.- Una exploració de fisioteràpia que permet detectar alteracions de la postura i de la columna vertebral o de les extremitats, així com l’existència de disfuncions musculars, dels lligaments o de la mobilitat de les articulacions.

3.- Una revisió d’infermeria que pot detectar hàbits de salut inadequats (alimentació, descans, activitat física...) i desviacions en les mesures antropomètriques.

El resultat de les exploracions es fa arribar de forma individual a les famílies dels nens explorats.

Ha estat un matí diferent i interessant on hem après coses.
Us deixem amb unes imatges del llibret que ens han regalat amb consells per cuidar la nostra esquena.

Comentaris

sharlene garcia ha dit…
Hola soc la sharlene garcia i hem va agradar molt quan vem anar a la f.u.b va ser molt xulo el test,la revisió i la xerrada sobre tot la xerrada que ens van ensenyar a seure be i aixi quan siguem grans estarem molt be .
Vull donar les gracies a la gent de la f.u.b per avernos ensenyat a seure bé i avernos fet passat un matí tant xulo gracies. Adeu
PAULA DE 4T A ha dit…
Hola
Va ser molt xuli la xarada,la revisió i el test.
I vui donar les gracies a la F.U.B que van ser molt amovles...

adeuuu.