Sortida a Barcelona: Aquàrium i Golondrinas

El divendres 15 de juny ens vam llevar ben d'hora, ben d'hora, perquè havíem d'anar a Barcelona. Però tot i així, vam trobar molt trànsit i vam arribar gairebé a dos quarts d'onze. Només baixar de l'autocar vam haver d'anar corrent cap a l'Aquàrium perquè ja feia estona que ens esperaven.
Allà ens van assignar un monitor per a cada grup i ens van fer una visita explicant-nos coses dels peixos del Delta de l'Ebre, dels boscos de posidònia, dels mars mediterranis, dels mars tropicals, dels taurons, dels peixos verinosos... Vam veure les anguiles, els taurons, els peix pallasso i les anèmones, les morenes, el peix escorpí, el peix roca... I després ja vam arribar a l'impressionant oceanari, un gran aquari on hi neden immensos taurons, mantes, peixos lluna i molts altres peixos de diverses mides.
Quan els monitors es van acomiadar, vam tornar a fer tot el recorregut pel nostre compte per poder veure les peixeres que no havíem vist bé, inclosa la planta superior amb pingüins, una reproducció d'una balena que podíem travessar per dins,  una reproducció d'un submarí, alguns espais interactius... Però la veritat és que allà ens vam esverar molt i amb tants crits i corredisses, vam haver de sortir bastant de pressa.
Després de la visita a l'aquàrium, vam anar a dinar al Maremàgnum, en un lloc on hi havia un terra de fusta i un sostre de vidre on ens podíem emmirallar.
Després de dinar, vam travessar la passarel.la del Port Vell i a l'altre cantó vam anar a veure una reproducció d'una caravel.la semblant a les que devien utilitzar per arribar a Amèrica per primera vegada per allà al segle XV. Allà vam fer temps jugant i descansant fins que ens va arribar l'hora de la sortida de les Golondrinas.
Vam pujar tots a bord i vam iniciar el recorregut pel Port de Barcelona. Vam poder veure els grans creuers ancorats, els vaixells de càrrega amb el seus contenidors de colors i les grues que els carreguen i descarreguen i fins i tot una mena de gran "garatge" que suposem que utilitzen per netejar o reparar els vaixells.
Després ens vam acomiadar de l'estàtua de Colom i vam pujar als autocars que ens havien de retornar a Manresa.
Una bona excursió per tancar el projecte de "El mar i el fons marí" i acomiadar el curs. Esperem que tots us ho passéssiu molt bé i us deixem amb unes quantes fotos.



Comentaris

Toni llobet ha dit…
em va agradar molt la sortida a Barcelonai també anar amb golondrines
aina Rodriguez ha dit…
Em va agradar molt l'aquari i anar amb les golondrines,

Aina
brisa ha dit…
hara que ya san acabat les clases buy dir que ma agradat molt habe fet totes les coses que hem fet aquests 2 anys que man pasat com una setmana buy dir que mha agradat molt abe estat amb tota la clase pero aquesta begada ens tornen a cambia buy di sobretot per las mebes amigues i per leladi,per tota la clase que mha agradat molt anar amb bosaltres a lacuari i totes les coses que em fet tots plegat.esperu beure a tota la clase un altre cop i a l'eladi tambe adeu:(
brisa ha dit…
ha i tambe bulia dir una cosa yo sempre miro el bloc per beure a tots
i m'agrada molt beureles i bueno aixo hu sent eladi se que bas di que en el bloc no era un that pero bulia diro i tambe magradaria que tu tornesis a ser el profe pero no es pot adeu:(
brisa ha dit…
espero que beyeu els comentaris tots