Descripció d'una persona

A l'hora de taller de català, a 3r seguim amb les descripcions, però ara de persones.
Els del grup de l'Eladi, un dia vam projectar aquesta imatge a la pissarra i cadascú va fer la seva proposta de descripció. Després les vam llegir totes i de cadascuna vam destacar el que ens havia cridat més l'atenció o ens havia fet més gràcia.
Llavors l'Eladi va ajuntar tots aquests trossets i aquest és el resultat final. Segurament molt exagerada i potser més divertida que ben feta, però està bé divertir-se mentre escrivim, oi?
Què us sembla?

DESCRIPCIÓ D'UNA PERSONA
(FETA DE RETALLS)
He anat al poble dels meus cosins i he vist un turista molt trist amb dues motxilles. Bé... no sé ben bé si està trist o si s’està avorrint perquè no sap què fer o si és que és seriós com un policia. Segons com, fins i tot sembla que faci cara d’insult!
Té barba i els cabells arrissats però el que més crida l’atenció són les seves ulleres. Són negres com les seves sabates, petites com una mosca, de la mida 70... per què porta mini-ulleres? I a més a més són de les que brillen per la nit...
Té pèls als braços i uns pantalons blau fosc com el cel de nit que li van petits.
I és que és molt gras, gras com un elefant, tan gras que quasi no pot caminar. Sí, sí... no facis aquesta cara que estàs grassonet de menjar entrepans! Com ara, que quan se’l menja també es menja pèls del bigoti.
I a més a més, què fa esmorzant al terra, recolzat en aquesta paret bruta de ratllades vermelles, si hi ha un banc a dos metres?

Ara ja sé... sembla que hagi anat d’excursió i estigui molt cansat... Em sembla que el seu gos li ha mossegat els pantalons i se li veuen els calçotets!! Per això no se separa de la paret.
Aah! Són les 9’01 h.!! Arribo tard a la feina!

Comentaris

Abril Bosch ha dit…
A mi m agraden molt les descripsions sobre tot les de persones
Sara Molero ha dit…
Hola m a agradat molt la descripcio que a fet l Eladi i les idees que hem tingutper ferla adeuuuuuu!!!!!!!!!!