Descripcions de paisatges

Els nens i nenes del grup de la Carme, en el "Taller de català", també vam practicar la descripció de paisatges. Primer en vam fer una entre tots i , més endavant, ja ens vam atrevir a descriure el paisatge d'una foto que havíem dut de casa.
Les vam llegir totes a classe i vam quedar bocabadats del que havíem estat capaços d'escriure.
Aquí us deixem les que més ens van agradar:

Uf, per fi hi som! Però… mireu aquesta platja! Es reflecteix el sol a l’aigua. I mireu aquest mar! És inmens i l’aigua és cristal.lina. Però, atenció, obriu bé els ulls i mireu quins peixos… i quins ocells. Allà lluny, veig dofins. Això és un paradís! Després aniré a donar un vol. Mireu quin color té aquest mar. Quines tonalitats entre blaus i verds! I el cel, tan clar, tan blau... M’agradaria viure aquí! Aquesta roca té forma de cara i sembla que està enfadada. Mira,mira…vine! Em sembla que he vist una cabra. Que bé ho estic passant avui!
Ara muntaré la tenda de campanya i … a dormir.
(Neil 3r A)


Per fi hem arribat! Estem cansats però ha valgut la pena. Tot està ple d’herba, l’aigua tan brillant i els ocells que xiuxiuegen. Els arbres són bonics, encara que no tinguin fulles. Quina bellesa! Els xais… tot. I la caseta… tan acollidora, en mig dels prats. Quan es fa fosc i la frescor es comença a sentir, tots cap a la vora del foc! Al costat, en un petit corral, hi ha gallines, porquets, cavalls, vaques i un gos pastor.
(Uriel 3r B)


Comentaris

Alba Martin ha dit…
Es molt macu la descripció de l´Uriel i del Neil adeuuuuuu¡¡¡¡.