Calendari de "La volta al món"

Aquestes vacances us haurà arribat a casa un treball manual que per a nosaltres té un gran valor: el calendari del 2013 amb il.lustracions sobre el llibre "La volta al món en 80 dies".

Hi hem estat treballant tot el trimestre a les hores de plàstica i aquestes darreres setmanes, gairebé a totes hores. Ens ha portat molta feina, però l'hem fet molt de gust i creiem que ens ha sortit un treball preciós. Hem posat en pràctica diferents tècniques i tothom ha pogut abocar-hi la seva creativitat.

Us adjuntem dues presentacions de fotos.
  • La primera recull el procés, pas a pas, de les primeres sessions. A les últimes anàvem tan de bòlit que ja no ens vam recordar de fer més fotos.
  • La segona recull tots els fulls d'un calendari. No hem anat a buscar quin era el més maco, sinó que n'hem agafat un a l'atzar i n'hem fotografiat totes les pàgines perquè estem convençuts que TOTS HAN QUEDAT GUAPÍSSIMS!!!
I una última cosa: ens farà MOLTA IL.LUSIÓ si durant les vacances de Nadal animeu els pares i mares perquè ens posin algun comentari al bloc. Si voleu sobre aquesta notícia del calendari, però també podeu fer-ho de qualsevol altre notícia. Així sabrem que es miren el bloc i recollirem les seves impressions.

Molt bones festes a tots!!!!



Comentaris

Sara Molero ha dit…
Aquestes lamines de la volta al mon son xulisims i segurim que els pares s'han emportat una sorpresa gegant.Espero que algu mes posi mes comentaris adeuuuuuu!!!!!!!!!!!!!.
Mònica (mama Abril B.) ha dit…
Aquest calendari és una passada Eladi. Felicitats! (em copiaré la idea per l'any q ve ;-)
Carol (Mare del Víctor) ha dit…
Ens ha encantat la idea del calendari! Aquests viatgers estan fets uns artistes increïbles. Enhorabona per la feina ben feta a tots!
Maria Paez Closa ha dit…
Ma agradat moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt
el llibre.
Òscar ha dit…
Tots els calendaris són molt xulos ,i el llibre és molt interesant
Riham ha dit…
hola sóc la Riham i yo vui dir que aquestas feinas són xulisimas tos li van cada super bé sobre tot els de 3 tersé



Gracias
Carmen 4t a ha dit…
Hola a que es guay el calendar de la volta al mon en 80 dies bueno.
ADEU
Carmen 4t a ha dit…
hola soy la Carmen y era mega guay fer esto a clase algunos eran una mica difcil pero los acabemos a tiempo y la ultima palabra
ADIOS.