Kaputxeto 2.0. (un conte)

Els de 3r estem treballant el conte a les hores de "taller de català". Hem estudiat que els contes tenen 3 parts:
  • plantejament
  • nus
  • desenllaç
I per practicar, els del grup de l'Eladi ens vam inventar un conte a partir d'una proposta del llibre de text i el vam titular "Kaputxeto 2.0.". Podeu distingir les 3 parts perquè les hem posat en 3 colors diferents.
Esperem que us agradi.

KAPUTXETO 2.0.
Hi havia una vegada un nen que es deia Eladi i que sempre jugava a la Wii U amb el joc de la Caputxeta Ninja. Com que també duia un jersei amb caputxa, al final tothom li deia “Kaputxeto”.
En Kaputxeto vivia a Mandriesa i feia 3r de Primària.


Un bon dia, estava jugant i va arribar al nivell 10. Llavors va prémer el botó vermell i... va entrar dins del joc!
Va aparèixer a la sala de lluites i es va posar el vestit de ninja. De sobte un llop samurai va sortir del terra i el va intentar mossegar amb els seus ullals, però en Kaputxeto li va donar un cop de puny que el va fer caure a terra:
- 100 punts!! – va exclamar el nen.
L’Eladi li estava donant una pallissa i li va dir:
- Llopet, digue’m com puc sortir del joc i pararé d’apallissar-te.
- Toca’t el cap i hi trobaràs dos uns que tenen un botonet vermell. Si el cliques podràs sortir del joc.


Dit això, en Kaputxeto ho va fer i va tornar a aparèixer a la seva habitació. Va mirar la pantalla i el joc estava al nivell 11. Llavors va córrer a explicar-ho a la seva mare, però no se’l va creure. L’Eladi, enfadat perquè no se’l creia li va dir:
- Vine, mare, pitja el botó vermell...
I conte contat, conte acabat. I si no és mentida, deu ser veritat.

Comentaris

Abril Bosch 3-b ha dit…
A mi m'ha encantat conte del ''kaputxeto 2.0. '' sobre tot el tros del llop samurai que surt de terra i l'intenta mossegar amb els seus ullals .També hem va agradar la part en que el llop li va dir que es toques el cap i trobaria dos uns que si els pitjava tornaria a casa ha-ha-ha.
Riham ha dit…
Que bonic m'ha encantat
Sara Molero ha dit…
Aquest conte del kaputxeto asigut molt divertit i molt gracios i per mi un tros dels que fa mes riure es quan el kaputxeto li diu a la mare que pitji el botó aquest conte es molt divertit adeuuuuuuu!!!!!!!!