Dinàmiks: ciència al Super3

El dissabte passat es va estrenar un nou programa al canal Super3 que es diu "DINÀMIKS". El faran els dissabtes a les 10'25 del matí i el presentador és el genial i esbojarrat científic DANI JIMÉNEZ (que ja fa experiments a "La partida de TV3" els dissabtes a la nit).
En aquest programa ens presenten experiments que després podem provar de fer a casa (o a la classe) i ens expliquen el principis cientifics que es demostren amb aquests experiments. També hi ha reptes i als que el vam veure ens va agradar molt.
Per exemple com faríeu entrar un ou dur dins d'una ampolla que sigui més estreta que l'ou sense aixafar-lo ni empènyer-lo?

Des d'aquí us enllacem a la seva plana-web on podeu veure els capítols en diferit i trobar més informació.

I, ja posats, també us recomanem un altre programa científic molt ben fet i molt interessant que fan els dimarts a les 22'00 h de la nit (com que és molt tard el podeu veure en diferit per internet) al Canal 33. Es diu QUÈQUICOM.

Comentaris

Biel Altimira ha dit…
Hola soc el Biel , vaig veure el programa dinamiks i la veritat es que es molt divertit.Qui el vulgui veure que sapiga que el fan dissavte a les: 10:20 h.
ABRIL BOSCH 3-B ha dit…
Jo no ho he vist però crec que si ho veig aquest Dissabte serà molt divertit i esbojarrat hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
AINA ha dit…
ACET SEYO EN DEU SABE MOLT.