El dia de Sant Jordi

El Dia de Sant Jordi a Cicle Mitjà va ser molt especial.
A primera hora del matí ens vam trobar tots a la biblioteca on vam assistir a a descoberta i reconeixement dels guanyadors del certamen literari que ja han quedat exposats en la notícia anterior a aquesta. Al final d'aquesta notícia podeu veure un recull de fotos de tots els guanyadors.
Vam acabar cantat una cançó que il.lustra una versió de la llegenda una mica diferent.


Després del pati a cada classe vam intercanviar recomanacions literàries. Cadascú va sortir davant dels companys a recomanar un llibre que li havia agradat molt, explicant breument els motius. Al mateix temps presentava una portada feta per ell mateix.
Un cop fetes totes les recomanacions, aquestes portades van quedar recollides en uns murals als passadissos i els llibres van quedar en una mena de paradeta on tots els vam poder fullejar i consultar.
A dos quarts d'una vam acabar el matí ballant tres sardanes al pati en honor del patró de Catalunya.

A la tarda vam acabar de veure el DVD de l'obra de teatre musical "La volta al món en 80 dies" del Teatre de la Faràndula de Sabadell, que algunes famílies havien anat a veure en directe a Sabadell (els donem les gràcies per haver-nos facilitat la còpia d'aquest DVD).
Ens va agradar molt i aquí la recordem amb alguns vídeos:








Per acabar us deixem amb unes imatges de l'entrega dels premis literaris i dels murals de les recomanacions literàries i donem les gràcies i l'enhorabona a tothom per la fantàstica participació en tots els actes de Sant Jordi.

Comentaris

Nicolás Ortiz Ojeda ha dit…
M'agradat molt com explicaven que passava en aquests llibres peró el que més m'agradat han sigut els dibuixos.

Tots eren molt macos!!!!!!
Nicolás Ortiz Ojeda ha dit…
M'agradat molt com explicaven que passava en aquests llibres peró el que més m'agradat han sigut els dibuixos.

Tots eren molt macos!!!!!!