"Cuerdas" ACTUALITZACIÓ

"Cuerdas" es el títol d'un curtmetratge que ha estat guardonat amb el premi Goya 2014 al "millor curtmetratge d'animació espanyol".
Està escrit i dirigit per Pedro Solís García i dura només 10 minuts.
Però en 10 minuts ens explica una història deliciosa que ens permet reflexionar molt sobre com tractem els que són diferents.
Tan de bo tots sapiguem trobar les cordes adequades per tractar els que tenim al nostre costat i ho necessiten...
Gaudiu-ne!

ACTUALITZACIÓ (21-2-2014)
El video del curtmetratge havia estat penjat a internet sense permís dels autors.
De fet en els darrers dies havíem hagut d'anar canviant l'enllaç a mesura que quedaven desactivats per reclamació dels drets d'autor de la productora. Segons l'equip del curtmetratge: "...Creemos que la gente que sube estas copias y las comparte lo hace con la mejor intención, pero sabed que esto nos está perjudicando de cara a futuras selecciones en certámenes y festivales..."
Per aquest motiu renunciem a seguir buscant còpies del curt i anar-les posant al bloc i us deixem només amb el trailer, tot i que a l'escola hem aconseguit una còpia descarregada i podrem veure-la els cops que faci falta, ja que és un cant a l'amor, l'amistat i l'acceptació de les discapacitats mentals que VAL MOLT LA PENA!


CUERDAS trailer from lafiestapc on Vimeo.

Comentaris

Alba Martín ha dit…
M' ha agradat molt la pelo pero feria molta pena quan el unen es moria. La mueva germana Laura me la ensenyat 1.00000 de vegades.
Nicole Baena 3rA ha dit…
M'agradat molt. Era molt divertit, pero al final si que fa pena perque es mor.
didac contreras 3a ha dit…
Al fi del cap es mor però al menys mor amb un somriure.
ariadna romero 3r a ha dit…
Fa molta pena quan es mor.Però es mor amb un somriure
ingrid ha dit…
Molt maco.
ELSA ha dit…
GUAPISSSSIMUAK
Senda ha dit…

AQUEST VÍDEO ENS EL VA POSAR LA CARME ROIG PER VIURE I CON VIURE,EM VA AGRADAR MOLT AQUEST VÍDEO PERQUE VOL DIR QUE ENCARA QUE TINGUIS UN PROBLEMA HO POTS ACONSEGUIR DE MOLTES MANERES.


SENDA
4rB