Alumnes que ens representen

Avui volem destacar el fet que diversos alumnes han estat seleccionats per representar tot el Cicle Mitjà en un parell de projectes.

D'una banda tenim el Certamen de Lectura en Veu Alta del qual el proper dimecres 2 d'abril se celebrarà la primera fase.
Molts alumnes del cicle van mostrar interès en participar-hi i després d'un llarg procés d'entrenament, cada classe va escollir els seus finalistes:
3A: Ariadna Romero i Gerard Badia
3B: Eudald Ester i Gorka Albiol
4A: Jana Prat, Alba Martín i Neil Pérez
4B: Abril Bosch i Sara Molero

L'equip de mestres del cicle vam tenir la difícil tasca d'escollir els candidats finals en un càsting on tots van fer-ho molt bé. Finalment vam decidir que el nostre representant seria la Sara Molero de 4B i com a suplent vam nomenar el Gorka Albiol de 3B.

D'altra banda es va produir el Concurs de Matemàtiques Pangea en el qual van participar tots els alumnes de 4t omplint uns difícils qüestionaris de problemes. Els millors de cada curs tenen la possibilitat d'anar a Barcelona el dissabte 5 d'abril a fer una altra prova juntament amb els millors de les altres escoles. Dels nostres, el millor de tots va ser el Mario Vivancos de 4B amb una puntuació final de 18 punts.

A tots plegats, Sara, Gorka i Mario, us felicitem i us desitgem que tingueu molta sort representant-nos a tots!

Comentaris

Joan diaz ha dit…
Et felicito Mario que et vaig hi bé a les semifinals.