La Sara Molero a la FINAL de la Lectura en Veu Alta

El dijous 8 de maig se celebrava una de les 6 Semifinals del Certamen de Lectura en Veu Alta a l'auditori de Caixafòrum a Barcelona.
Allà hi participava la Sara Molero de 4B com a guanyadora dels Quarts de final en què havia participat a Manresa i de bon matí vam agafar el tren per arribar-hi sense problemes.
Després dels nervis inicials, la Sara va pujar a l'escenari sabent que li tocaria llegir el fragment número 3 (un fragment que en to de broma sempre havíem dit que li tocaria perquè hi sortia una frase que havia de dir en francès: "Mais oui, pour vous servir...").  
Va llegir MOLT BÉ, com sempre fa, i després de sentir tots els altres vam pensar que tenia possibilitats, tot i que hi havia dues nenes més que ho havien fet molt bé.
Un cop feta la feina, va tocar esperar que llegissin tots els altres participants de les altres categories i, mentre el jurat deliberava, vam assistir a un impressionant espectacle de màgia.
Finalment el jurat va sortir dient que tots ho havien fet molt bé, però van declarar guanyadora la Sara!!! I així ha passat a la gran Final on es trobarà amb 5 finalistes més de tot Catalunya: els 6 que llegeixen millor de tot Catalunya!!
La final serà el dia 4 de juny al Teatre Nacional de Catalunya i li desitgem tota la sort del món tot i que en realitat només ha de fer el que ha fet fins ara: llegir tant bé com sap.

Enhorabona, Sara!!


Comentaris

Carme Roig ha dit…
Moltes felicitats Sara!!! T'ho mereixes. Una abraçada ben forta, guapa.
Sara Molero ha dit…
Moltes gracies moltes gracies a tots, al principi una mica de nervis pero despres al arribar al esenari ja no en tenia.M'ha agradat molt participar al certamen i estic molt contentaaaaaaaaaa!!!!!doncs mira el 4 de Juny a la final (quins nervis...)Pero lo important es passar-so molt be adeuuuuuu!!!!!!!
classe de 3r A ha dit…
Moltíssimes felicitats Sara!!! Ja et vam dir que el més important era gaudir del moment i si guanyaves fantàstic. Has aconseguit les dues coses!!!!
Anna Alarcón ha dit…
Moooooooooltes FElicitats, Sara!!!
Ja m´han dit que ho vas fer molt i molt bé!!!
Ara a tope pel següent i a disfrutar d´aquesta experiència fantàstica que has tingut la sort de viure.
Anims i endavant!!
Laura Martin ha dit…
Moltisimes felicitats Sara,ets la mijor!!
Alba Martín ha dit…
Saga enoravona, ets la mijor. Molt sport. Tu pots!!!!!!
Marc marianges 4B ha dit…
Mol be!!! Felicitats Sara!
andreea ha dit…
molt bé sara t'esperem a veure a la final.
Mònica Sagués 5èB ha dit…
Enhorabona Sara! Ets una campiona! Tu pots!
Anònim ha dit…
Sara, potser no has guanyat la final, però segueixes sent una
guanyadora, també et portes alguns
records del moment; els nervis, la
felicitat ... Ets La Millor petita!