RECICLAJOC 4t A


Aquestes últimes setmanes, a Viure i Conviure, els alumnes de 4t hem estat treballant com n'és d'important tenir cura dels materials que usem i com podem aprofitar-los més per tal d'evitar-ne l'extracció insostenible del nostre planeta. Hem après que les claus per fer això possible són Reduir els residus, Reutilitzar i Reciclar. 

Tenint en compte això, quina millor manera d'aprendre-ho que posar-ho en pràctica: hem contruït tot tipus de jocs utilitzant materials reutilitzats, que haguessin acabat a les deixalles. Aquests jocs els hem anomenat: Reciclajocs

Els resultats han estat molt positius, ja que van sortir tota mena de reciclajocs i vam poder-los provar. Així doncs, vam aprendre que barrejant creativitat i materials que no haguessin tingut cap altra ús podem construir qualsevol joc que ens proposem, i tot això gaudint mentre el fem i hi juguem! 

A continuació, hi ha un recull de fotografies on podreu veure com amb una mica de imaginació podem fer grans coses. Us atreviu a fer el vostre propi reciclajoc? I algun altre objecte amb materials reutilitzats?    

Comentaris