La cantata del Petit Príncep

El divendres dia 6 de juny, després de setmanes i mesos de preparar-la, vam poder oferir davant dels pares la interpretació de la cantata del Petit Príncep. Amb lletra de Jordi Enjuanes-Mas i música de Ricard Gimeno, aquesta cantata explica la història del Petit Príncep amb una narració intercalada per 11 cançons.
Per fer-ho vam comptar en algunes cançons amb la col.laboració de l'orquestra de l'Oms i de Prat, formada per músics de Cicle Superior, i en les altres amb els teclats del Jaume Serra.
Com a narradors vam comptar amb la presència de tots els finalistes que optaven a participar al Certamen de Lectura en Veu Alta i van quedar darrere de la Sara Molero.
I cantant, el centenar d'alumnes de les 4 classes de Cicle Mitjà, dirigits per l'Eladi Martínez.
Enrere deixàvem setmanes d'assajos i petits progressos. Cada dilluns a les 9 del matí a la biblioteca les 4 classes; cada dia de plàstica, una estona abans de començar els dos tercers i els dos quarts per separat; i cada classe a les estones de projecte o quan anava bé. Mica a mica vam anar memoritzant les cançons, vam anar coordinant les entrades i les polifonies, vam decidir la col.locació, vam anar polint els errors...
I finalment el divendres dia 6 ens vam trobar les grades del pavelló plenes de públic amb els pares, mares, avis i àvies que ens venien a veure.
I ens sembla que ens va quedar molt bé i que tothom va gaudir, malgrat la calor i xafogor del pavelló, d'un bon concert.
I al final, els alumnes ens van sorprendre amb una sorpresa de la qual els mestres no sabíem res. Es van aixecar i es van posar a cantar tots sols la cançó "Mirall de pau" que al matí havíem cantat tots al pati.
Va ser una bonica jornada. I volem donar l'enhorabona a tothom i les gràcies a tots els que van col.laborar perquè pogués acabar sortint així de bé.
Us deixem amb un recull de fotos:

Comentaris