NOTÍCIES DELS ALUMNES (3r A)


ELS TALLERS DE PLÀSTICA

Els nens i nenes de 3r.A i 3r.B s'han dividit en tres grups: un grup amb la Carme, un altre amb la Mireia i un altre amb l'Alba. Els de la Mireia estan fent un puzzle i han dividit un paper en unes parts per pintar i les tornaran a muntar. Els de l'Alba han fet un pot amb sal pintada amb guix. Per últim, els de la Carme, hem treballat en Miró i hem fet una escultura com la de la dona i l'ocell.



 Aarón Luján i Èrik Méndez (3r A)

ELS CONILLETS D'ÍNDIES I EL TREBALL EN GRUP DE MEDI

Els conillets d'índies ens agraden molt. La Xispis i la Kira són molt maques i les cuidem molt bé. Ens agrada molt tenir-les a la classe a l'escola. De vegades fan uns sorollets molt estranys, quan estan contentes o enfadades o tristes... Són molt mones i mengen vegetals i fruites.
A les hores de Medi estem fent un treball en grup molt xulo sobre els paisatges, la vegetació, el clima i la vida de muntanya, de costa i de plana.
Jana Martínez i Ivet F. (3r A)




LA XISPIS
La Xispis menja molt i és molt maca. Si cridem a classe li podria agafar un atac de cor i morir-se, per això hem de tenir-ne molta cura. Quan la puguem agafar ho haurem de fer fluixet, tractant-la suaument i sense cridar per no posar-la nerviosa.
Maisae El Khamal i Ivan Peña (3r A)

 
    


Comentaris

Queralt 3rB ha dit…
Hola soc la Queralt de 3rB.Es molt xulo el video. Debia tenir molta gana cuan li beu fer el video.Magrada tenir la kira i la xispis.
pipo ha dit…
No no nooo9
Anònim ha dit…
Uauuuuu que guapa:-)...
HOUDA ha dit…
MA EGREDAT MOLT LA KIRA I LA XISPIS GUNTA
Anònim ha dit…
Hola soc l'Isaac de 3rA.Vull parlar del concert de Nadal. Jo m'ho vaig pesar molt bé cantant amb els companys de classe. Jo crec que ho vam fer molt bé.

Isaac de 3rA.
Christian ha dit…
Hola sóc el Christian la Kira i la Chispis són molt maques i boniques.