Comiat a l'Íker de 3r!

El divendres dia 13 de gener vàrem acomiadar el nostre amic Iker Martínez. Deixa la nostra escola per anar-se'n a viure a Arenys de Mar. Ens ha explicat que anirà a escola a un poblet de la costa que es diu Canet de Mar i que se'n va a viure allà amb el seu pare. Sabem que hi estarà molt bé i que ens anirà dient com li va amb els nous amics que farà però nosaltres el trobarem molt a faltar.
Us deixem aquí al bloc unes imatges del comiat sorpresa que li hem preparat. Tots els nens i nenes de 3r li hem fet un dibuixet i li hem dedicat unes paraules amb allò que sentim per ell. Li ha fet molta il·lusió i estem segurs que li ha servit per a recordar els bons moments viscuts amb nosaltres des de P3. Ens hem repartit una bona dosi de petons i abraçades!












No t'oblidis d'escriure'ns i de visitar el bloc i l'escola Oms i de Prat de tant en tant! :) T'estimem Iker!!


Comentaris

Iker ha dit…
Moltes gracies a vosaltres per tots els moments junts.ja tinc escola nova,es diu el turo del drac,aki estic mol be,
Iker ha dit…
Ola monse
Iker ha dit…
Ustrobu afalta
Classe de 3r A ha dit…
Hola Iker! et trobem molt a faltar. Hem vist l'escola del Turó del drac i sembla molt bonica i xula! Esperem que t'ho passis molt bé! La Xispis i la Kira també et troben molt a faltar. No ens oblidis mai!. Esperem que hagis fet molts amics i que t'ho estiguis passant molt bé!. Vine a veure'ns algun dia i posa'ns comentaris sovint perquè sapiguem coses de tu!! Volem que ens convidis a venir a la platja!
Unknown ha dit…
iker soc la ivet gracia jo crec que la nova escola faras molt bons amics patons i abrasada
Joana i Ona de 3rB ha dit…
Hola IKER!!!


Et trobem molt a falta ens agradaria que tornesis.
Eric torres ruiz 3ra ha dit…
hola iker tan racordas l ultim dia vaig estar i no vaig poder acumiadarma i abui dissapta me en racordat de dirtu as fet molts amics. at trobo a falt molt
cuan als 17:00 aquell dia vas venir i turnaras a vindre adeu erats molt bon amic