PORTES OBERTES A L'ESCOLA

El diumenge 19 de març hi ha portes obertes a l´escola.

Podrà venir qui vulgui: cosins, germans, avis etc. No s´ha de pagar diners, és gratis però no es pot  tocar a la Kira ni a la Xispis, ho posa al cartell. Tothom que vulgui està convidat.


Joel Harillo Tabares 3rB.

Comentaris

silvia graell ha dit…
Hola Bon dia !!! nosaltres també vindrem i potser venen els avis. M'encantara que els meus pares veiguin la Xispis i la KIra !!

Cassià
Queralt 3rB ha dit…
Hola, avui e anat a la escola i als meus pares els hi ha agradat molt.Mo e passat molt bé, i els e ensenyat la Kira i la Xispis.
IRENE PORCEL ha dit…
A mi em va encantar anar a les portes obertes perque jo la claudia i La Carlota vam jugar un partit de basquet va ser el meu primer partit mho vaig passar molt be!!! amb la ALba de entrenadora
Noemi ha dit…
Hola soc l'Sitor de 3r A hi a l'es portes uvertes mu vaig pasar molt be amb els qunpañs que vaig veure
Hussein ha dit…
Hola SOC el Pacífico de la clase i vuy dir que yo Volia venir a les portes pero tenía unes coses que Fer espero que usted hizo hageu pasar be!!!
Jana Capdevila Rodríguez ha dit…
A mi em va encantar anar a portes obertes. tambe li vaig ensenyar la Kira i la Xispis a la meva mare i es va emocionar!!
Laia Ayala ha dit…
Jo quan vaig arribar vaig jugar un partit de bàsquet.
M'ho vaig passar molt bè.
Després de jugar i divertir-me amb els meus companys vaig passejar-me amb ells per totes les classes,la veritat és que són molt maques!!!
sergi ha dit…
Jo no vaig poder anar perquè
estava fora i m'hagués agradat que els
meus pares haguessin vist la meva classe.
Noa ha dit…
Estaven molt ben fetes.
Jo m'ho vaig pasar molt bé.
Gràcies Mestres.