LES MEVES VACANCES IDEALS

M’agradaria que fossin a ITÀLIA perquè així podria conèixer a gent. Fer amics, sentir com parla la gent, aprendre  italià, amb una mica de sort viure una aventura i  sobretot  passar-m’ho bé amb la meva família perquè m’estimo  moltíssim.
Maria Planell Chaves.4 A

Les meves vacances ideals serien anar a Alemanya per tal de conèixer l’idioma i veure el camp de futbol del Bayern de Múnich. Aniria amb el meu germà,  el meu pare, el meu cosí, els meus tiets, els meus avís i la meva mare per tal de gaudir d’un gran viatge en família. 

Àlex Sebastian Parra de 4tB

Les meves vacances ideals serien anar a Port Aventura amb el meu cosí, el meu pare i el meu tiet, perquè l’última vegada que vaig anar-hi va ploure i no vaig  poder pujar a cap atracció.També anar a França  amb la meva mare, la meva germana i la meva àvia perquè em sembla que és un país molt divertit i molt interessant.

 Daniel Suarez Díaz 4t A

Les meves vacances ideals serien anar a la Selva Amazònica per fer d’explorador i viure moltes aventures. M’ agradaria veure els insectes, els animals salvatges i les diferents tribus. 

Hi aniria anar amb la meva mare, el meu pare, el meu germà i la meva tieta. Dormiria al mig de la selva amb tots els animals salvatges i en una tenda de campanya. Al dia següent aniria a buscar fruites o altres aliments per menjar. 

Sam Téllez Sesé 4tB


M’agradaria anar a PARÍS perquè podria veure com van vestits els francesos, com parlen, què mengen, fer amics perquè em podrien ensenyar el seu idioma i també perquè em podria fer passar per un d’ells  i riure amb ells. 

Abril Puertas      

Hola soc la Paula de 4t A i us explicaré les meves vacances ideals. Per començar  les meves vacances ideals han de ser en família, si no, no serien unes vacances ideals. Mentre estigui amb la meva família qualsevol coseta m’està bé. Estar uns dies a la casa de pagés que tenim al camp o la casa de la platja...

Comentaris

Anònim ha dit…
Alla van con el balón en los pies
Laia Ayala ha dit…
Les meves vacances ideals serien anar als Estats Units perquè m'agrada molt l'anglès i podria apredre més.
Com que a mi també m'agrada molt el bàsquet i allà juga la NBA podria aprofitar i anar a veure un partit per conèixer els jugadors en persona.
joana 3rb ha dit…
dons jo mu estic pasan molt be i magradaria anar a les muntanyes o al riu
Paula Anting de 3rB ha dit…
Les meves vacances ideals serien a Cambrils hi anire pero es al lloc que més m'agrada per anar de vacances per que hi ha un camping que m'agrada molt y les platjes son molt chules
Paula 3rB ha dit…
Jo ara estic esmorzant pero falta poc per anarme de vacances a Cambrils que bé
Paula 3rB ha dit…
Les meves vacances ideals serien a Cambrils jo ja vaig aquest estiu ja falta molt poc pero serien allá per que hi ha un camping que es diu Cambrils park i hi ha una platja de Sorra artificial y molt es piscines enormes fines i tot una amb elefants de joguina i també amb cocodrils
de joguina es molt guay
iRENE PORCEL ha dit…
hola sòc la Irene de 3rA aquest any he anat a salou a un camping on cada dia anavem a la platja es un camping amb 5 piscines 2 amb tobogans les altres amb bar a dintre a l'aigua i una de gossos bueno bones vacanses a tots adeu!
Unknown ha dit…
las meves vacances ideals serien a la muntanya