QUINA SETMANA MÉS MOGUDA!

Quina setmana més divertida que portem a cicle mitjà.

El dimarts passat, 31 d'octubre, vam celebrar la Castanyada tots junts al Parc de l'Agulla. Vam anar caminant, vam fer una gimcana molt divertida i els nens i nenes de 4tA ens van ensenyar uns jocs molt divertits. Quin gran dia! Això sí... vam arribar destrossats a l'escola. Sort que l'endemà teníem festa!!! 




I per fi... les esperades colònies! Dijous 2 i divendres 3 de novembre vam anar fins a la casa de Santa Maria del Collell, just a la frontera entre la Garrotxa i el Pla de l'Estany. El viatge va ser una mica llarg però un cop allà no vam parar de divertir-nos amb els personatges del petit príncep! Que bé ens ho vam passar! La casa era molt gran i l'espai per poder jugar també. Vam viatjar per uns quants planetes, igual que el petit príncep. Per sort, va ser tornar i arribar el cap de setmana per poder carregar piles...



I la última sortida, almenys fins al moment, va ser a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Vam visitar el banc de sang i ens van explicar moltes coses sobre l'aparell circulatori, quin camí fa pel cos, els diferents grups sanguinis que existeixen i moltes coses més molt interessants.



La veritat és que portem uns dies que no parem, estem molt emocionats i entusiasmats amb tot el que estem fent. 

Aprofitem també per recordar-vos que el proper dijous 9 de novembre podeu anar a donar sang a l'Hospital Sant Joan de Déu. Trobareu als nostres companys de cicle superior que han col·laborat amb Althaia perquè la campanya d'aquest dijous sigui tot un èxit. 

DONAR SANG ÉS DONAR VIDA!!!

Esperem tornar a escriure ben aviat i poder mostrar-vos més coses de tot el que estem fent a l'escola. Ens ho estem passant pipa. 

Fins aviat.

Alumnes i mestres del Cicle Mitjà. 


Comentaris

Unknown ha dit…
m'u vaig passar molt be
Unknown ha dit…
va ser molt diver mo vaig passar super be i intigada per saver noves coses sobre la sang
Unknown ha dit…
ja i jo em vaig queda amb ganas de estar mes estona