Què estem llegint aquest estiu?

L'estiu té un munt d'hores per gaudir! És fantàstic poder passar una estona a la platja o a la piscina fent un gelat, acompanyat de la família o dels amics però també és un molt bon moment per a descobrir històries amagades en pàgines de llibres que esperaven que tinguéssim el temps lliure per a capbuçar-nos-hi!
Quins llibres esteu llegint aquest estiu? Ens els recomaneu? Expliqueu, als vostres companys i companyes de 4t, quin llibre us ha captivat i per què en els comentaris d'aquesta notícia!


Comentaris

Queralt 4tB ha dit…
Hola sóc la Queralt de 4tB. El llibre que us vull recomanar es diu AL GALOP! Es tracta d'una escola per aprendre a ser princeses, les protagonista són: la Vicky es la protagonista, Sunny, Nell i Lin són les seves amigues. Les seves enemigues són: la Brigitta que es la lider de les dolentes, Marguerite i Scarlett són les seves amigues. Fa molt riure per què la Sunny li fan por els cavalls i no gosarà ni posar la sella al seu cavall. Sunny va coneixer un poni que es deia Dolcet, li va perdre la por i cada dia que tocava equitació amb ajuda de la Vicky el muntava. Brigitta es portava molt malament amb tothom, fins que un dia la professora d'equitació va manar-li que neteges tots els cavalls, donar-lis menjar i netejar tots els boxes. Si voleu saber el final l'heu de llegir!
Xènia Budia ha dit…
Hola, jo he llegit molt llibres i us vull informar del llibre que m'ha agradat més, que es titula EL MISTERI DEL HOTEL.Es tracta d'un hotel que hi va una família i hi desapareix el gos, després els dos nens que estan el hotel, investiguen: resulta que el pare de la família havia amagat el gos en una de les maletes perqué així no haguessin de pagar tant.
arnau mateo ha dit…
Hola sóc l'Arnau i me llegit 3 llibres sobre Percy Jackson i el que mes ma agradat és Percy Jackson i els deus grecs.El recomano pérque és entretingut i divertit.Va que en Percy es un semi deu (que el seu pare es Poseido) i sa de enfrentar a molts problemes amb alseu avi (Cronos un tita) i elseu vell amic Luck (fill D'Ermes un deu).

Tambe me llegit 1 llibre sobre les istories dels Vengadores.Son un grup de superarois que tenen diferents poders.
Paula A ha dit…
Hola a tots jo us recomano el llibre de "la lladre de llibres "es un llibre de historia narrativa es chulisim a mi m’encanta 😊😃📚❤️👍🏼